Büyük tepki! "Aynısını Mehmet Ekici yapıyor!"

Beşiktaş'ıın hukuktan sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Quaresma'nın PFDK'ya sevk edilme şekline tepki gösterdi.

Büyük tepki! "Aynısını Mehmet Ekici yapıyor!"
Büyük tepki! "Aynısını Mehmet Ekici yapıyor!"
GİRİŞ 04.03.2018 09:53 GÜNCELLEME 04.03.2018 09:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Şafak  Mahmutyazıcıoğlu, kupadaki Fenerbahçe derbisi sonrası disiplin sevklerini yapan Hukuk Müşavirliği ile karşılaşmayı yöneten hakem Fırat Aydınus'u eleştirdi. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, karşılaşmada kırmızı kart gören Ricardo Quaresma'nın PFDK'ya sevk edilme şekline değinirken "PFDK ya da Tahkim Kurulu'nun geriye dönük 5 yıllık uygulamalarına bakın, hiç bu gibi saha içi olaylarında 'saldırı' hükmünden ceza vermiş mi? Yok. Belki yine vermeyecek ama 'saldırı' eyleminden sevk yapılarak kurul yönlendirilmek isteniyor. 

Ayrıca Quaresma sevk edilirken Mehmet Ekici neden sevk edilmiyor? Quaresma'nın yaptığı hareketin aynısını hemen öncesinde Pepe'ye Mehmet Ekici yapıyor. 

TAHRİK RAPORDA YOK

Quaresma'nın o anda o hareketi yapmasına neden olan kişi Mehmet Ekici. Buna rağmen hakem raporunda da Quaresma'ya yapılan tahrikle ilgili hiçbir ifadenin yer almadığı söyleniyor. 

Bu sezon Caner'e verilen 6 maçlık cezanın yanlış olduğunu söylemiştik. Daha sonra benzer vakalarda Caner'e verildiği gibi cezalar verilmedi. Zaten Caner'e verilen yanlıştı. Yine benzer bir yanlış yapılmayacaktır diye düşünüyoruz. Biz her şeye rağmen bu ülkenin yine en iyi takımı olmak istiyoruz. Bizi şampiyonluk yolundan kimse alıkoyamayacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    baskanlari kufur eder hocasina bak futbolcularina bak hocalari bogaz sikar futbolculari ayak kirar yumruk atar
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    1)MEHMET EKİCİ 6 ay trabzonda oynamadığı günlerin hırsını bu maçta kışkırtmalarla çıkardı 2)pepe nin parmağı kırıldı gören yok 3)küfür ve hakaretlequaresmayı kışkırtan onun karakterini bilen seref yoksunları raporda yazılmadı 4)Bu olayları ateşleyen alper için kalesini terk edip kavgaya koşan volkan için tedbirli gönderim yapılmadı 5) Açıklamaları ile her maçı geren aykuta hiçbir yaptırım yok 6)her maç yapılan faul sayısı ortada adalet dağıtmayan bir hakem tekme yiyen oyuncuları korumak zorunda kart sadece sert olduğunda değil çok faul yapıldığında da verilir 7)sadece bir maç 45 ile 70 arası adam gibi top oynadınız faul çirkeflik yapmadan ondada top dersi verildi zaten
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı devre dışı bırakmanın başka yolu yok!!!!Akillarda kalan Cem Papila vakası!!!
    Cevapla
  • İsmail72 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne çirkeflik o kadar efendi adamada çamur atıyarlar çirkeflik yapana sahip çıkarak çirkefleşiyorlar farkında değiller Arkadaşlar bunlar işler yolunda giderken efendiler işler bozulunca çirkeklikte üstlerine yok
    Cevapla
  • Konyaspor 6 yıl önce Şikayet Et
    EFENDİ ler ağlamaya devam ediyor
    Cevapla
  • ege 6 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN Fenefbahçe klassiği
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz efendiliği her halukarda haksizliğa karşı uyuz keçi olmak mi sandiniz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle