Beşiktaş'tan flaş karar! Kapanıyor...

Beşiktaş'a yakın haber kaynaklarının iddiasına göre; amatör şubelerde küçülmeye giden Beşiktaş Yönetimi, BJK TV'yi kapatma kararı aldı.

Beşiktaş'tan flaş karar! Kapanıyor...
Beşiktaş'tan flaş karar! Kapanıyor...
GİRİŞ 01.07.2017 09:28 GÜNCELLEME 01.07.2017 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Amatör branşlarda küçülmeye giden ve adeta ikinci bir ‘Feda’ dönemine başlayan Beşiktaş’ın televizyon kanalı BJK TV’yi de kapatacağı iddia ediliyor. Beşiktaş’a yakın haber kaynaklarının iddiasına göre kadın ve erkek voleybol ile kadın basketboltakımlarının faaliyetlerini dondurma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, BJK TV’yi de 1 ay içinde kapatacak.
 
Kapatma kararına sebep olarak ise kanalın geçen yıl yaklaşık 5 milyon TL zarar etmiş olması gösteriliyor. BJK TV’nin sadece önemli bir gelişme olduğu taktirde kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya aracılılıyla yayın yapacağı öğrenilirken Beşiktaş Yönetimi’nin amatör branşlardaki küçülme ve BJK TV ile ilgili önümüzdeki hafta açıklama yapacağı belirtildi.

KAYNAK: SKOR
YORUMLAR 6
  • bjkbjk 6 yıl önce Şikayet Et
    2 sezondur pqranın dibine vurdunuz arkadaş bu nasıl bir iş feda döneminde bile bjk tv vardı gene siz bilirsiniz hayırlısı olsun
    Cevapla
  • cekar 6 yıl önce Şikayet Et
    ayıp!
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten ulkemizde kulupler futboldan baska spor dallarina uvey evlat muamelesi yapiyorlar
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp borçlarinın ödenmesi icin güzel karar bence tebrik ediyorum bir söz vardır bir yerde olan her yerdedir.Her yerde olan hiç bir yerdedir.Bu sebepden merkez futbol takımı borçlarını siler düzlüğe çıkar güçlenirse diğer branşlar sonra tekrardan açılır sorun değil
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Jimnastik kulübünün kapısına kilit vurmaya az kaldı desene Demirörenin borcunu nasıl ödenecek
    Cevapla
  • Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    He la he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle