Aboubakar silip attı! 'Ucunda para da olsa...'

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Fransa'da yayın yapan RMC Sport radyosuna yaptığı açıklamada "Bir daha Porto forması giymeyeceğim" dedi

Aboubakar silip attı! 'Ucunda para da olsa...'
Aboubakar silip attı! 'Ucunda para da olsa...'
GİRİŞ 20.04.2017 22:18 GÜNCELLEME 20.04.2017 22:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kendisine gelecek sezon için ne planladığı sorulan Aboubakar, "Porto'ya geri dönmeyeceğim. Şartlar ne olursa olsun dönmeyeceğim. Bu kişisel bir karar. İşin ucunda para da olsa benim için önemli olan size saygı duyulduğu değerlerinizin kabul gördüğü bir ortamda bulunmak. Fransa? Bilemiyorum. Geleceği göremiyorum. Neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sezon başında 1 yıllığına kiralanan Aboubakar özellikle üst üste gördüğü kırmızı kartlarla tepki toplamıştı. Buna rağmen ligin ikinci yarısıyla birlikte form grafiğini yükselten Kamerunlu golcü bu sezon 31 maçta 14 gol kaydetmeyi başardı.

YORUMLAR 4
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın gücü atletizmi olsaydı Lyon o müthiş hücum gücünü kullanacak orta saha ve defansif çıkışlarını yapamazdı dün.bazen golcü atamayabilir ama ilerde yaptığı baskıyla takımını oynatır.ama biz futbolu sistem üzerinden değil Kişiler üzerine düşünüyoruz hep maalesef.ve bir not allah aşkına düne kadar kaç tane Lyon luyu kaç kişi tanıyordu.van Persie gibi veteranlara milyarları akıtanlar????
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    dengesiz bir oyuncu. dün sahada olsa herşey daha farklı olabilirdi. ama arkadaş top değil serserilik peşinde. kafa atıyo falan rakiplerine. yazık
    Cevapla
  • kartal4137 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim ne yapsın ya, bana göre ligimizdeki en kalitesiz isimlerin başında gelir. Yetenek yoksunu...
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    olum burda kalmak için yapıyosan sen nasıl Porto yu silip attıysan BJK taraftarı da aynı şekilde seni silip atar.
    Cevapla