Fransa'da şok! Polis, Türklere saldırdı!

Lyon-Beşiktaş karşılaşması öncesi Siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Fransa'da şok! Polis, Türklere saldırdı!
Fransa'da şok! Polis, Türklere saldırdı!
GİRİŞ 13.04.2017 20:46 GÜNCELLEME 14.04.2017 09:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Lyon - Beşiktaş maçı öncesi Fransız polisi ile Siyah-beyazlı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında takımlarını desteklemek için Lyon Stadı'na hareket etti. Taraftarların stada yaklaştığı sırada Fransız polisi ile taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Fransız polisi taraftarlara biber gazı sıkarken, çok sayıda taraftar bu gazdan etkilendi.

BİR TARAFTAR YARALANDI

Yaşanan ilk gerginliğin ardından stada ulaşan Siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolünde stat çevresinde toplanmaya başladı. Tezahüratlarla takımlarına destek veren Siyah-beyazlılara burada da biber gazlı müdahale edildi. Müdahalenin ardından bir taraftarın başından yaralandığı görüldü.

FRANSIZ POLİSİNE TEPKİ

Bu arada bazı taraftarlar, biber gazıyla müdahale eden Fransız polisine tepki gösterdi. Taraftarlar, "Savaşa değil, maç izlemeye geldik" diye bağırdı.

YORUMLAR 8
  • Şeyh Holmes 7 yıl önce Şikayet Et
    medeni avrupa! Yersen!
    Cevapla
  • Karadeniz53 7 yıl önce Şikayet Et
    Görün, görün batı 'medeniyeti'ni.Medeniyetmiş güldürmeyin.Şişirilmiş balondan ibaret.Önce birbirlerini sonra afrikayı bilmem nerelerin insanlarını kestiler.Bakmayın şaşalı şehirlerine.Her birinin ardında bir masumun kanı,gözyaşı, hakkı vardır.Medeniyeti uzakta aramayın, hemen tamda burada,bu topraklarda ve nice başka onurlu,insalcıl milletlerin topraklarında..İşte tamda bu yüzden bize saldırıyorlar.Varsın saldırsınlar,ama kendilerine mezar kazmayı unutmasınlar.Çünkü kaybeden olmaya hiç niyetimiz yok,bunca şehidimiz gözü yaşlı ailelerimiz varken.Gecikmiş ama yaşlanmamış asla da yaşlanmayacak almamız gereken nice intikam varken.
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada şamaroğlana döndük, illa bizde aynı muameleyi mi yapalım Türkiyedeki turislere anlamadım ki. Türkleri ilerde Avrupa daha iyi tanıycak sadece biraz daha zaman var.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci dusmani fasist firansizlarin provokasyonuna gelmeyelim amaclari moral bozmak maci oyle kazanmak ne yapsalarda avuclarini yalarlar besiktasa cani gonulden basarilar dilerim
    Cevapla
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ,............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle