Beşiktaş'ta deprem! Ayrılık sinyali...

Eurobasket 2017 yaklaşırken, gündeme çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia hem Milli Takımı, hem de Beşiktaş Sompo Japan‘ı çok yakından ilgilendiriyor.

Beşiktaş'ta deprem! Ayrılık sinyali...
Beşiktaş'ta deprem! Ayrılık sinyali...
GİRİŞ 30.03.2017 12:05 GÜNCELLEME 30.03.2017 12:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Takım coach'unun aynı zamanda kulüp takımı çalıştırması konusuna sıcak bakmayan Basketbol Federasyonu yetkililerinin coach Ufuk Sarıca ile görüştüğü öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre; 19 Ocak'ta A Milli Erkek Basketbol Milli Takım coach'luğuna getirilen Ufuk Sarıca'nın, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş Sompo Japan'da tamamlayacak. 2017-2018 sezonunda ise coach Sarıca'nın Siyah-Beyazlıların başında olmayacak. 2020 Olimpiyatları'nda A Milli Erkek Takımı'nın mutlaka yer almasını isteyen Basketbol Federasyonu, coach Ufuk Sarıca'nın sadece Ay-Yıldızlı ekibe konsantre olmasını istedi.

Basketbolda da iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yeni sezon için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlıların kariyerli bir yabancı antrenörü takımın başına getirmek için şimdiden ikna turlarında... Yardımcısı ise daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir ismin olacağı ileri sürüldü.

YORUMLAR 3
  • medo 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurallar Hep Beşiktaş'a Gelince Değişiyor Nedense? Hatırlayalım Bogdan Tanjevic Milli Takım ve Fenerbahçe! Simone Pianigiani Fenerbahçe ve İtalya Milli Takım! Massimo Barbolini Gs Voleybol ve Türk Milli Takımı!
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde bir jimnastik klubüdür. Yoğunlaşması gereken alan basketbol değil jimnastiktir.
    Cevapla
  • Cahil adamsın 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı döneminde kurulan kulübün adı o zamanlar spor anlamına gelen jimnastiktir cahil kardeş anladın mı
    Cevapla