Beşiktaş'ın Eto'o teklifi ortaya çıktı!

Antalyaspor’un hocası Rıza Çalımbay’dan gelen, “Kerim ve Ömer’i isterim” açıklamasının ardından Beşiktaş Yönetimi harekete geçti.

Beşiktaş'ın Eto'o teklifi ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın Eto'o teklifi ortaya çıktı!
GİRİŞ 27.12.2016 09:51 GÜNCELLEME 27.12.2016 09:51

Ara transfer döneminde takıma yeni bir golcü kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu konudaki birinci hedefleri Samuel Eto’o konusunda atağa kalktı.

Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu öneriliyor

Sezon başında transferi son anda Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’e takılan 35 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan yönetim; yıldız futbolcunun kulübüne de son teklifini iletti. Antalya’nın hocası Rıza Çalımbay’ın, “Beşiktaş’tan Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu’nu takımımda görmek isterim” açıklamasının ardından atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, Eto’o için Antalyaspor’a Kerim’i sezon sonuna kadar kiralık, Ömer Şişmanoğlu’nu da bonservisiyle önerdi.

Özel işleri sebebiyle Londra’da bulunan Başkan Ali Şafak Öztürk’ün, konuyu görüşmek üzere bu hafta İstanbul’a döneceği ve Başkan Fikret Orman’la bu konuyu görüşeceği bildirildi.

Stoper harekatı sürüyor

Savunma hattına takviye yapmak için de girişimlerini sürdüren yönetimin, Shakhtar Donetsk’li Yaroslav Rakitsky için Ukrayna kulübüne yaptığı 5 milyon Euro’luk teklife gelecek cevabı beklemeye geçtiği belirlendi. Başkan Fikret Orman’ın Beşiktaş’a kazandırmak için bizzat çalıştığı bu oyuncunun transferin gerçekleşmemesi halinde yönetim, rotayı Güney Amerika’ya çevirecek. Brezilya ekibi Cruzeiro’ya Manoel Messias için yaptığı 3 milyon Euro’luk teklif geri çevrilen Siyah-Beyazlılar, önerisini 4 milyon Euro’ya yükseltip tecrübeli ismi Kartal yapmayı planlıyor.

KAYNAK: FANATİK