Şenol Güneş'ten ilginç istek!

Şile Otoyolu'nda son dönemde yol çalışmalarına bağlı trafiğin artması sonrasında Nevzat Demir Tesisleri’nde gürültü kirliliği oluştu.

Şenol Güneş'ten ilginç istek!
Şenol Güneş'ten ilginç istek!
GİRİŞ 09.09.2016 12:47 GÜNCELLEME 09.09.2016 17:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’a ligde tam 7 sezon sonra şampiyonluk sevinci yaşatan ve takımını Devler Ligi’ne taşıyan teknik direktörŞenol Güneş, öğrencilerinin bu sezon yer alacağı 3 kulvarda da başarı hedefliyor. İlk olarak Süper Lig şampiyonluğunu tekrarlayıp 15. şampiyonlukla birlikte Siyah-Beyazlılar’ın formasına 3. yıldızı takmayı planlayan 64 yaşındaki hoca, Kupa 1’de de fark yaratmayı istiyor.

Bu doğrultuda oyuncularının formunu koruması ve rahat hissetmesi için birçok konuyla direkt olarak ilgilenen Şenol hocanın, son olarak yönetimden Nevzat Demir Tesisleri’nin ön tarafındaki caddeye bakan duvarın yenilenmesini  istediği öğrenildi.



Yönetim hemen harekete geçti

Siyah-Beyazlılar’ın başına geçmesinin ardından ilk olarak tesisleri baştan aşağı yenileten ve oyuncular için kişisel odalar inşaa ettiren Güneş’in, idman sahasının önünden geçen Şile Otoyolu’nda son dönemde yol çalışması sebebiyle trafiğin artması ve oyuncuların gürültü kirliliğinden olumsuz etkilenmesini, ses duvarı önlemiyle engellemeyi planladığı ifade edildi.



Şehirden uzak, ormanlık arazi içerisinde bulunmasına rağmen otoyoldaki gerek yol çalışmaları gerekse de trafik sebebiyle geçen sezon maç öncesindeki kampları Nevzat Demir’de değil otelde yapmak zorunda kaldıklarını belirtip, bu duruma bir çare bulunmasını isteyen teknik direktör Güneş’in talebi sonrasında yetkililer harekete geçti.

YORUMLAR 1
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsa adam,hocaysa hoca! sen çok yaşa Şenol hoca.
    Cevapla