Adriano'dan Arda Turan itirafı!

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano, imza töreninde Arda Turan'ın bu transferde büyük rolü olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 08.08.2016 15:28 GÜNCELLEME 08.08.2016 17:35

Adriano ise, Arda Turan'ın Beşiktaş'a gelişinde önemli rol oynadığını kaydetti.

"CAPSLER ÇOK HOŞ, KOMİK..."

Kendisi için sosyal medyada yapılan "capsler" hakkında da konuşan Orman, "Bazı capsler komik, çocuklarım da bana gösteriyor, hoş. Adriano sanki geçtiğimiz sezonki takımda varmış gibi duruyor. Barcelona da şampiyon oldu ve Adriano da bize şampiyon takımdan geldi, onun için pek bir değişiklik olmayacak" şeklinde konuştu. 

"BU STADA BİR AVRUPA KUPASI GETİRMEK İSTİYORUZ" 

Transfer politikası hakkında da konuşan Orman, "Göreve geldiğim günden bu yana üzerine basa basa söylediğimiz tek şey; Bizim için Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü ve biz, bir tane Avrupa kupasını stadımızda kaldırmak istiyoruz. Bizim yönetimden önce de birçok yıldız oyuncu geldi. Bizim için mesala, sahada olan şeyler ve takıma katkı, transfer politikamız bu yönde." dedi.

"İSTANBUL HARİKA BİR ŞEHİR"

Beşiktaş'a bütün tecrübelerini aktarmak istediğini vurgulayan Adriano, "Başkan Orman'a teşekkür ederim, transferde büyük bir emeği var. 5 sene Sevilla'da 6 sene de Barcelona'da oynadım, şu anda da Beşiktaş'tayım ve çok mutluyum. Takım için buraya geldim ve katkı sağlamak istiyorum. Camiamıza beni karşılama şeklinden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon şampiyon olduk. Söylenenlerin tersine çok farklı bir ortamla karşılaştık bu şehirde. Eşim de gayet mutlu ve mükemmel bir şehir de yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KAZANMA ALIŞKANLIĞIM VAR"

Kazanmaya alışık olduğunu vurgulayan Adriano, "Her gün kendimi daha iyi hissediyorum, hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Sadece saha içerisinde dil problemi var, o da ortadan kalkıyor. Büyük takımlardan geldim ve kazanma alışkanlığım var. Burada da görüyorum ki kazanmaya alışık bir takım var" dedi.

"İSTANBUL YÜKSEK GÜVENLİKLİ BİR ÜLKE"

Türkiye'nin güvenlikli bir ülke olduğunu dile getiren Orman, "Türkiye'de daha önce Sevilla ile UEFA maçı oynadım, burada da oynayan arkadaşlarım var. Bir futbolcunun İstanbul'a gelip, adapte olamaması gibi bir durum söz konusu değil. Gün içerisinde görüyoruz turistler geziyor. Brezilya'dan 11 sene önce ayrıldım, Avrupa'ya adapte oldum, buraya da adapte olacağım." şeklinde konuştu.

"ARDA TURAN, BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİMDE KRİTİK BİR ROL OYNADIM" 

Kariyerim başarılar ile dolu ancak ilk günkü gibi heyecanlıyım. Kupalar kazanmak istiyorum, futbol hayatımı tamamlayana kadar da bu böyle olacak. Beşiktaş için kupalar kazanmak istiyorum, takım arkadaşlarıma bakınca da bunu görüyorum ve Beşiktaş bunların hepsinden daha fazlasını hak ediyor. Arda Turan ilk günden bu yana Beşiktaş hakkında konuştu. Başkanımız ile beraber Beşiktaş'a transferimde kritik bir rol oynadı. Başkanımız ile beraber kendisi de teşekkür ediyorum, Barcelona'da başarılı olacağına eminim." dedi.