'Sansasyon yaratacak transfer! Çok şaşıracaksınız'

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner, "Dünyaca ünlü oyuncuyu çarşamba açıklayacağız" dedi.

'Sansasyon yaratacak transfer! Çok şaşıracaksınız'
'Sansasyon yaratacak transfer! Çok şaşıracaksınız'
GİRİŞ 02.08.2016 12:27 GÜNCELLEME 02.08.2016 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Stoper takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta transfer komitesi başkanı Umut Güner, taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş yöneticisi, dünya yıldızı bir savunma oyuncu ile anlaştıklarını ve bu ismi de yarın açıklayacaklarını söyledi.

Sansasyon oluşturacak stoperin kim olduğunun camia içinde bile bilinmediğini, çalışmaları gizlilik içinde yürüttüklerini kaydeden Güner, “Oyuncunun kim olduğunu yönetimden bile sadece 3 kişi biliyor. Öğrenince çok şaşıracaksınız. Çarşambayı (yarın) bekleyin” diyerek siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Kulislerde Kompany, Mexes, Alex, Corluka ve Savic isimleri öne çıktı.

"Taraftarımızın duygularını ve heyecanını anlıyorum." diyen Güner: "Beşiktaş, hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig için transferini yaptı ve yapmaya devam ediyor. Gökhan ile sağ bek, Adriano ile sol bek sorununu çözdük. Fabri'yi aldık. Stoper ile forvet transferini de en yakın zamanda bitireceğiz. Çalışmalar dört koldan devam ediyor.." diye konuştu.

UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) takibi nedeniyle ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayan Güner: "Kamuoyunda şampiyon kadronun dağıldığı yönünde bir algı oluşturuluyor. Dört oyuncu gitti (Gomez, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Alexis Delgado), bir oyuncu da gitmek istiyor (Sosa). Buna karşın üç oyuncu geldi. 2-3 oyuncu daha gelecek. Beşiktaş, hocasıyla takımıyla hırsıyla bulunduğu kulvarda en iddialı takım. Beşiktaş, 10'un üzerinde futbolcu yollayıp, 10'un üzerinde futbolcu aldığı dönemleri geride bıraktı. Bizler nokta atışlar yapıyoruz." şeklinde konuştu.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • baba hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    İsmail köybaşı yı geri almışlar.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabri mi
    Cevapla
  • M Kilinc 7 yıl önce Şikayet Et
    Iyide bunlarin hic bir abartildigi kadar degil hatta onun gibi topcular coplugu superlig bir an Messi yi ronaldoyu benzamayi batistaya roben yada riberi geliyor sandik
    Cevapla