Beşiktaş'tan kıran kırana pazarlık!

Beşiktaş'ın idari direktörü Ali Naibi, Copa Amerika'da mücadele eden 23 yaşındaki oyuncu Gustavo Gomez'in transferi için ABD'ye gitti.

Beşiktaş'tan kıran kırana pazarlık!
Beşiktaş'tan kıran kırana pazarlık!
GİRİŞ 09.06.2016 09:57 GÜNCELLEME 09.06.2016 09:57

Savunmanın göbeğine en az 3 takviye yapacak olan Beşiktaş, Arjantin'in Lanustakımında forma giyen Paraguaylı milli futbolcu Gustavo Gomez'in transferine yoğunlaşmış durumda...

Gökhan Keskin'den gelen "Dünyanın her yerinde sayısız maç izledim, Gustavo Gomez gibi stoper görmedim" şeklindeki rapor sonrası teknik heyetin de onayını alan Beşiktaş yönetimi, 23 yaşındaki oyuncu Gustavo Gomez'i renklerine bağlamak için kıran kırana pazarlık yapıyor.

Beşiktaş'ın zor gözüken tüm transferler girişimlerinin çözüme ulaşmasında katkısı olan kulübün idari menajeri Ali Naibi, Copa Amerika'da Paraguay Milli Takımı'yla mücadele eden Gustavo Gomez'in transfer görüşmelerini yapmak için ABD'ye gitti. Bir süredir burada temaslarını sürdüren Ali Naibi, 1.87 boyundaki savunmacıyıBeşiktaş'a getirmek adına çok yoğun çaba sarf ediyor.

TALİPLERİ ÇOK

Porto, Sevilla, Benfica, Valencia ve Boca Juniors'ın da talip olduğu iddia edilenGustavo Gomez'i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş, genç oyuncu GustavoGomez'in menajeri ve kulübüyle yaptığı görüşmelerle fiyatları olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor.