Gökhan Töre: Bu ne ya şaka gibi

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam oynanan Beşiktaş-Sivas Belediyespor maçının son anlarında Gökhan Töre'den ilginç bir tepki geldi.

Gökhan Töre: Bu ne ya şaka gibi
Gökhan Töre: Bu ne ya şaka gibi
GİRİŞ 29.01.2016 10:09 GÜNCELLEME 29.01.2016 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

10 kişi kaldıktan sonra 2-0 geriye düşen ve arka arkaya bulduğu 3 golle öne geçen Beşiktaş son 5 dakikada yediği 2 golle Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. 

Siyah beyazlıların 3.golünü atan ve takımını öne geçiren Gökhan Töre Sivas Belediyespor'un önce beraberliği sonra galibiyeti getiren golüyle büyük şok yaşadı.

Maçın son dakikalarında köşe atışı için kenara gelen Gökhan Töre foto muhabirlerine dönerek 'bu ne ya şaka gibi' tepkisini verdi.

GÜNEŞ: ALT LİGDEKİ BİR TAKIMA KAYBETMEK ÜZÜNTÜ VERİCİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçta futbolcularının konsantrasyon eksikliği yaşadığını söyledi. Güneş, "Kendimizden daha alt bir ligde mücadele eden takıma kaybetmek üzüntü verici. Yine de bunu çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum. Kulvar dışına çıkmadan böyle bir sonucu görmek bizim için artı. Sakatlık ve cezalı olmadan tamamlamayı düşündüğümüz bir maçta maalesef hem cezalı oyuncumuz oldu hem de ufak tefek sakatlıklar yaşandı. Oyun disiplininden koptuğumuz için pozisyon vermememiz gereken rakipten goller yedik. Onları düzelteceğiz" dedi.

YORUMLAR 2
  • arif 8 yıl önce Şikayet Et
    En büyük bjk tebrikler sivas belediye oleyyyy
    Cevapla
  • YİĞİDO 8 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti Gardaş
    Cevapla