Beşiktaş'ta forması olmayan kaleci

11 yıldır Beşiktaş altyapısında görev yapan Hüseyin Yılmaz, Galatasaray derbisinde oynayacağını öğrencince büyük bir sürpriz yaşadı.

Beşiktaş'ta forması olmayan kaleci
Beşiktaş'ta forması olmayan kaleci
GİRİŞ 14.12.2015 21:12 GÜNCELLEME 14.12.2015 21:25

Beşiktaş'ta Tolga Zengin'in Galatasaray derbisinin kadrosunda olmamasının ardından Günay Güvenç kaleye geçerken, yedek kaleci 1996 doğumlu Hüseyin Yılmaz oldu. 11 yıldır Beşiktaş altyapısında görev yapan Hüseyin Yılmaz, Galatasaray derbisinde oynayacağını öğrenince büyük bir sürpriz yaşadı.

Beşiktaş'ta teknik heyetin gün boyunca heyecanlanmaması ve sakin olması yönünde görüşmeler yaptığı Hüseyin Yılmaz'ın kadroda olması forma anlamında da ufak bir sıkıntı yaşattı. A Takım kadrosunda maça çıkmayan Hüseyin'in forması olmadığı için diğer futbolcuların isimlerinden birer harf alınarak genç kalecinin 54 numaralı forması ismiyle birlikte hazırlandı.

Hüseyin Yılmaz derbi öncesinde yaşadıklarını, "İdman bittikten sonra eve gidecektim, ilk başta inanmadım. heyecanladım. 11 senedir kulüpteyim hep bunun hayalini kuruyordum Kadroya girmek istiyordum. benim için şans oldu, teşekkür ediyorum hocalarıma. Birden kadroya girince, forma olmadığı için acilen herkesin isminden bir harf alıp forma bastırdılar" sözleriyle anlattı.

Beşiktaş A Takımı'nda idmanlarda çıktığını hatırlatan Hüseyin Yılmaz, "A takımla 2-3 aydır idmanlara çıkıyorum. Kendime güveniyorum. 11 senedir Beşiktaş'ın altyapısındayım. Altypıdaki hocalarıma da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Teknik heyetin kendisiyle yaptığı görüşme hakkında da bilgi veren Hüseyin, "Benimle konuştular, rahat olmamı, heyecan yapmamamı söylediler. Ben de ona göre davranıyorum" ifadelerini kullandı.