Muslera ve Torreira, Real Madridli yıldıza Galatasaray için 'gel' çağrısı yaptı
Galatasaray ile ilgili transferde ses getiren bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımın Valverde için Real Madrid'e haber yolladığı öne sürüldü.
Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Federico Valverde'yi takımda düşünmediği belirtildi.
Uruguaylı futbolcuya ilgisi olan Galatasaray'ın ise bu gelişme üzerine hemen harekete geçtiği iddia edildi.
GALATASARAY VALVERDE İÇİN KOLLARI SIVADI
Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Valverde için nabız yokluyor.
Sarı-kırmızılıların İspanyol devinin yetkililerine Valverde transferi için görüşmeye açık olduklarını ilettikleri belirtildi.

MUSLERA VE TORREIRA 'GEL' ÇAĞRISI YAPTI
Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da kendileri gibi Uruguaylı olan Valverde'ye Galatasaray'ı anlattığı ve "Gel" çağrısı yaptığı öne sürüldü.
Real Madrid'de geçen sezon tüm kulvarlarda 49 maça çıkan Uruguaylı yıldız, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 13 asist yaptı.
-
misafir 41 dakika önce Şikayet Etolursa çok iyi olurBeğen
-
Misafir 44 dakika önce Şikayet Etİyi haberBeğen
-
Ali Veli 47 dakika önce Şikayet EtGel hakemler bize karşı çok iyiler. Çok şaşıracaksın. Yüzlerine karşı bağırdığımız ve onları aldattığımız halde bize hiç bir şey yapmıyorlar.Beğen Toplam 2 beğeni