Türkiye'ye geliyor mu? 'Robben'le görüştüm!'

Beşiktaş’ın Dış İlişkilerden Sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben için çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye'ye geliyor mu? 'Robben'le görüştüm!'
Türkiye'ye geliyor mu? 'Robben'le görüştüm!'
GİRİŞ 12.09.2015 11:46 GÜNCELLEME 12.09.2015 12:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aslen Hollanda’da yaşayan ve 31 yaşındaki oyuncunun babası Hans Robben'le iyi arkadaş olan deneyimli yönetici, “Kendisiyle belli aralıklarda görüşmelerimiz oldu. Son konuşmamızda anladım ki Robben, Türkiye’ye gelmeyecek. Para konusunda zaten doygunluğa ulaşmış. Bu düzeydeki oyuncuları parayla da iknâ edemezsiniz. Üst düzeyde futbolu bırakmak istiyor. Başka kulüplerin girişimleri için yorum yapmam. Ancak fikrimi söylüyorum. Robben gelmez. Babasıyla da görüşmelerim oluyor” dedi.
 
“Hocamızla bir görüşme yapacağız”
 
Bilindiği gibi Fenerbahçe, sezon başında Robben’i kadrosuna katmak istemişti. Sarı-Lacivertliler’in başkanı Aziz Yıldırım gelişmeyi doğrulamış, kulübünün bırakmadığını ifade etmişti. Kanarya’nın gelecek sezon için oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı iddia ediliyor.
 
Siyah-Beyazlılar da 1.5 seneden beri oyuncuyu Türkiye’ye getirmek için çaba sarf ediyordu. Torunoğulları, Beşiktaş’ın transfer çalışmalarıyla ilgili olaraksa, “Şu anda gündemimiz transfer değil. Maçlarımıza bakıyoruz. Hocamızla bir görüşmemiz olacak. Devre arası için ihtiyacı olursa, talep ederse çalışma yaparız. Bunun dışında transfer adına şu anda söyleyebileceğimiz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 6
  • Olcay 8 yıl önce Şikayet Et
    omediye bak, Türkiye'ye gelmeyecek ama BJK nın hocası isterse Babasıyla görüşeceklermiş!!! Babası da "oğlum 3 e 5 e bakma git, paraya da doydun, BJK da oynamazsan babalık hakkımı helal etmem" mi diyecek? Neresiyle uydurdu bu Torunoğulları denen amigo bunu?
    Cevapla
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin adı Robenle anılıyor, ama bir BJK'lı yönetici bu haberi çürütmeyi görev edinip işgüzarlık yapıyor, komik ötesi birşey, ve mealen şöyle diyor "merak etmeyin, Roben Fenerbahçeye gelmeyecekmiş" peki ya gelirse o zaman pancar rengi alırsın artık !!!
    Cevapla
  • kahtalı 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiye de fenerbahçe den başka hiç bi takım alamaz bu düzeydeki bi oyuncuyu ve fener alacak ama bjk liler şuan da feneri vazgeçirmek için algı yapıyor aziz başkan yaş tahtaya basmaz eğer ki robben den söz almamışsa alırız demez.diğer takımlar konuşur aziz başkan alır
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan tamam iboyuda robbeni de al ama gsnin şampiyonluğunu en çok gören baskan olmaktan stadında kupa kaldırılmış takım olmaktan öteye gidemezsin.net
    Cevapla
  • asi 8 yıl önce Şikayet Et
    fenere gelmez biliyoruz. ama Galatasaray gibi bir dünya takımına seve seve gelir. yeterki gs yöneticiler girişimde bulunsun
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    para mı var sizde gardaş..para fenerde..bir beşiktaşlı olarak söylüyorum..şu anda türkiye de mali sorunu olmayan tek kulüp fenerbahçedir..para kaynağı ise..fedakar taraftarı..ve yıldırım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle