Beşiktaş'a sert tepki: At hırsızları!

G.Antep başkanı İbrahim Kızıl, maç sonu Cenk Tosun transferi sebebiyle Beşiktaş yönetimine kızgındı.

GİRİŞ 07.02.2014 22:36 GÜNCELLEME 08.02.2014 14:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

G.Antepspor başkanı İbrahim Kızıl 2-1 Beşiktaş üstünlüğü ile biten maç sonrasında sert açıklamalar yaptı.

NTV Spor'a konuşan Kızıl, "Muhakkak hesap soracağız. Emek hırsızlığı yapanları lanetliyorum.  Resmen çocuğu çaldılar. Beşiktaş'ın yaptığı ahlak dışı bir harekettir. Cenk Tosun ile at hırsızı gibi poz verdiler" ifadelerini kullandı.



BEŞİKTAŞ'TAN JET CEVAP!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl'ın Cenk Tosun transferiyle ilgili olarak Beşiktaş'a yönelik sarfettiği; "Hırsız gibi içimize girdiler, at hırsızları" sözlerini yorumladı.

Ahmet Nur Çebi; "Seviyesi çok düşük bir açıklama. Bizim seviyemizin altında bir açıklama. Hiçbir Beşiktaşlı buna cevap vermez. Teessüf ediyorum. Gereken cevabı kulübümüz yakında verecektir" dedi.

Beşiktaş yöneticisi son olarak; "Bizim elimizde Gaziantepspor'un oyuncusu ile görüşebileceğimize dair verdikleri bilgiler var. Söylediğiyle, imzaladığı belge birbirini tutmuyor. Etik olmayan birinin sözlerine cevap vermek istemiyorum. Haddine mi düşmüş!" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 12
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    Etik. Sen sakat Bruma'yı alıyorsun etik oluyorda Beşiktaş senin adamını alınca mı etik olmuyor ondan bahseden kimse yok.
    Cevapla
  • Musab Ziyad 10 yıl önce Şikayet Et
    Y.D olsa 10 milyon verirdi herhalde. Gaziantep spor başkanı i.k alıştı tabi milyonları almaya Tabata, ismail transfelerini unutmadık biz. BJK başkanı Y.D olsaydı 10 milyon verirdi herhalde. Cenk transferi etik değil ancak hukuk kurallarına aykırı da değil.
    Cevapla
  • Ahmet Ahmetoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    at hırsızlığı. çebi soyadı sürmenelilerde vardır,sürmeneliler için başkanın söylediği .... söz söylenir ama doğrusunu allah bilir...........................
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    DiKKATLi BAKINCA. Biraz Ronaldinho'ya benziyor mu ne =)
    Cevapla
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    gündem oluşturacaklarya bir de güya etik meselesi çıkardılar ortaya. kanun olarak bu serbest,cenk önümüzdeki sezon beşiktaşta oynayacak.mesele etik olup olmaması değil cenkin bedavaya gidecek olması.tabataya 8 ismaile 6 milyon veren demirören yok artık beşiktaşın başında.sıkıntıları tamamen duygusal aslında:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle