Türk Telekom: Tedavisi üç hafta sürecek

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can, Gran Canaria ile İspanya'da oynayacakları EuroCup'taki final maçı öncesi antrenmana giderken otobüste kaza geçirdi. Kulüpten sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Türk Telekom: Tedavisi üç hafta sürecek
Türk Telekom: Tedavisi üç hafta sürecek
GİRİŞ 03.05.2023 19:51 GÜNCELLEME 03.05.2023 19:51

7DAYS EuroCup’ta Gran Canaria ile oynayacağı final mücadelesi için İspanya’da bulunan Türk Telekom, maç öncesi antrenmanını gerçekleştirmek için salona hareket ettiği esnada talihsiz bir olay meydana geldi.

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, koç Erdem Can’ın boynunu incittiğini ama maçta sahada olacağını söyledi. Külçebaş, şoförün ani freni sonucu talihsiz bir kaza yaşandığını ancak olayda art niyet aradığını ekledi.

Türk Telekom koçun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı ve tedavinin üç hafta sürebileceğini bildirdi. 

İşte o açıklama

"Türk Telekom Basketbol Takımımızı 7Days EuroCup final maçı öncesi antrenman yapılacağı salona taşıyan otobüs şoförünün sebep olduğu üzücü olayı kınıyor, en güzel cevabı parkede sportmence mücadele ederek vereceğimize inanıyoruz. 

Başta Başantrenörümüz Erdem Can olmak üzere takımımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Hocamız, hastanedeki tetkikleri sonrası konakladığı otele ulaşmış, boynunda oluşan ciddi travmanın tedavi sürecinin ise üç haftayı bulabileceği bildirilmiştir. 

Yaşanan olayla ilgili incelemelerimiz devam ederken, çıkacak sonuçların ve devam eden süreçlerin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.