Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik!
Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik!
GİRİŞ 16.04.2023 23:28 GÜNCELLEME 16.04.2023 23:28

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'yi yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Çekya'nın başkenti Prag'da yapılan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda iki Türk kulübümüzün final mücadelesini büyük bir gururla izledik. Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding’i kutluyorum. Şampiyonlukta emeği geçen oyuncuları, teknik heyeti, yönetimi ve sarı lacivertli camiayı tebrik ediyorum. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni de finale yükselme başarısından dolayı kutluyorum. Her iki kulübümüze başarılarının devamını diliyorum.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.