İspanya'da depremzedeler için saygı duruşu

İspanya Basketbol Ligi'nda (Liga Endesa) hafta sonunda oynanan maçlar öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

İspanya'da depremzedeler için saygı duruşu
İspanya'da depremzedeler için saygı duruşu
GİRİŞ 14.02.2023 12:48 GÜNCELLEME 14.02.2023 13:54

İspanya Basketbol Ligi'nde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilenen Türkiye ve Suriye unutulmadı. Hafta sonu oynanan diğer maçlarda olduğu gibi Barcelona - Rio Breogan arasında oynanan maç öncesinde de depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı da saygı duruşu sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Barcelonalı oyuncular, karşılaşma öncesi ısınmaya "Türkiye ve Suriye'de yardıma muhtaç kişilere destek olun" tişörtleriyle çıktı. Öte yandan iki takımın oyuncuları, saygı duruşunun ardından "Türkiye ve Suriye'ye destek olun" pankartıyla destek ve birliktelik çağrısında bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.