NBA yıldızı için Galatasaray iddiası!

NBA'de 1 kez sayı kralı ve 10 kez All-Star olma başarısı gösteren Carmelo Anthony'nin son Los Angeles Lakers macerası sonrası kariyerine Galatasaray'da devam edeceği iddia edildi.

NBA yıldızı için Galatasaray iddiası!
NBA yıldızı için Galatasaray iddiası!
GİRİŞ 19.11.2022 22:39 GÜNCELLEME 19.11.2022 22:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

NBA'de Denver Nuggets, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trail Blazers ve Los Angeles Lakers formaları giyen Carmelo Anthony, yeni sezonda herhangi bir takımla anlaşma imzalamamıştı. 38 yaşındaki yıldızın kariyerine Basketbol Süper Ligi'nde devam etme ihtimali gündeme geldi. 

Carmelo Anthony iddialarını gündeme getiren ilk söylenti Radyospor programcısı Eyüp Yıldız'dan geldi. Yaptığı açıklamada Yıldız, "Öyle bir oyuncu Galatasaray 'a önerildi ki, olursa bütün dünya basketbolda Galatasaray'ı konuşur. Çok büyük bir oyuncu, şu an bir takımı yok" ifadelerini kullanmıştı. 

Dylan Ennis'ten paylaşım

İddiaları güçlendiren isim ise Galatasaray'ın ABD'li oyuncularından Dylan Ennis oldu. 30 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından Carmelo Anthony'nin Galatasaray forması giymiş montajlı fotoğrafını paylaştı. Ennis'in paylaşımında fotoğrafın üzerinde iki çift göze yer verildi. 

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde kadrosundaki yabancılardan Raymar Morgan ve Braian Angola ile yollarını ayırmıştı. 

Muhteşem kariyer

Carmelo Anthony, 2002-03 sezonunda NCAA'de sadece bir sezon oynamış ve Syracuse ile şampiyonluğa ulaşırken Final Four'un da en değerli oyuncusu olmayı başarmıştı. Ardından NBA tarihinin en dikkat çekici 2003 Draftı'nda LeBron James ve Darko Milicic'in ardından 3. sırada Denver Nuggets tarafından seçilmişti. 

NBA kariyerinde Denver Nuggets, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trail Blazers ve Los Angeles Lakers formaları altında mücadele eden Carmelo Anthony, 10 kez All-Star olmayı başardı. 2013'te New York formasıyla NBA'de sayı krallığına ulaştı. ABD Milli Takımı ile de 3 kez Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya almayı başardı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Basket hayranı.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer güzel bir türk takımına gelmek istiyor isen galata yanlış bir tercih efes veya fenerbahçeye gidebilirdin:?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu GS akıllanmaz! Bencte oturtmak için oyuncu mu transfer edilir? Adam 38 yasında!
    Cevapla
  • svsli 1 yıl önce Şikayet Et
    saadece ligde biraz basari hedef olan takim icin 38 de olur 76 da yedekler bencinde emeklilik bekler
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takıma gelmek istiyorsan GS YANLIŞ tercih.
    Cevapla
  • Ekelepce 1 yıl önce Şikayet Et
    Karım abdul cabbar da genç sayılır 70.yaşında kariyer süper gs ye de yakişır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle