Ergin Ataman: 26 yıllık kariyerimin en kötü anıydı

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olduğumuz karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ergin Ataman: 26 yıllık kariyerimin en kötü anıydı
Ergin Ataman: 26 yıllık kariyerimin en kötü anıydı
GİRİŞ 10.09.2022 17:34 GÜNCELLEME 10.09.2022 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya dramatik şekilde veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma hakkında yorum yapmak istediğini ifade eden deneyimli Koç, "Maç hakkında herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Duygusal anlamda 26 yıllık kariyerimin en kötü anıydı." ifadelerini kullandı.

ERGİN ATAMAN'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

"Bu maçın değerlendirmesini yapmak çok zor. Basketbol tuhaf bir oyun. Bazen çok büyük mutluluklar veriyor, bazen de acı verici mağlubiyet yaşıyoruz takım olarak, ülke olarak. Kariyerimin belki de en can yakıcı, en ağır mağlubiyeti bu. Türk Milletine, Türk halkına galibiyeti vermeye çok yakındık ama olmadı. 2019'da Amerika maçında da aynısı olmuştu. Kısmetsizlik mi deriz, beceriksizlik mi deriz, aşırı heyecan mı deriz... Basketbol böyle bir oyun. Kazandın, hedefe ulaştın derken turnuvadan eleniyorsun."

"Son topta süremiz yoktu. Gobert atışı kaçırınca Furkan doğrusunu yaptı. Faulü soksa molamız vardı. 6 saniye kala tüm sahayı geçip böylesi bir maçta o topu değerlendirmek kolay değil. Kısmetsizlik..."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Karataşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cedi Osman ve Furkan Gürcistan maçında yenilenin sebebi Amerika'da böylemi serbest atış kullanıyorlar şimdi rahatlıkla tatil yaparlar.
    Cevapla