Anadolu Efes, Larkin'le sözleşme yeniledi!

Anadolu Efes, milli oyun kurucu Shane Larkin ile iki yıllık sözleşme yenilediğini duyurdu.

Anadolu Efes, Larkin'le sözleşme yeniledi!
Anadolu Efes, Larkin'le sözleşme yeniledi!
GİRİŞ 10.06.2022 15:07 GÜNCELLEME 10.06.2022 15:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turkish Airlines Euroleague'de son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes, süper yıldızı Shane Larkin ile iki yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Anadolu Efes'ten yapılan açıklamada, "Shane Larkin ile 2 Yıl Daha. Şampiyon oyuncumuz Shane Larkin ile 2 yıllık sözleşme yeniledik! Shane, bu süre içerisinde NBA çıkış opsiyonuna da sahip olacak." denildi.

2018'de transfer olduğu lacivert-beyazlı kulüpte kısa zamanda iki lig, iki de Euroleague şampiyonluğu yaşayan Larkin, Avrupa'nın en önemli isimleri arasında gösteriliyor.

Bu sezon kupayla taçlanan Euroleague yolculuğunda 39 maçta forma giyen yıldız isim, 15 sayı - 5,3 asist - 3 ribaund ve 19 verimlilik ortalamalarıyla sezonu geçerken, Fınal Four'da da 15,5 sayı ve 5,5 asist ile önemli katkı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ahmet yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış karar.bu ülkeyi seviyorsan gidip anadolu efesten oynamayacaksın.yunan takımı ile farkı yok.
    Cevapla
  • Cikkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan takımı sizsiniz olmpiyakos başkanı ne dedi hakkını heryerde arayan ali koç ise Türkiyenin hakkını savunmaya kalkınca 2 çift laf bile etmedi hoşt ordan size yunan , fb değil sizin zihniyetiniz zaten kurumlara laf atmayın yunanın çöpleri
    Cevapla
  • nabi 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar iki yıl üst üste eurolig şampiyonu oldu.türkiyenin gururu oldular
    Cevapla