Sertaç Şanlı korkuttu! Geceyi hastanede geçirdi...

Barcelona forması giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, İspanya ACB Ligi çeyrek final serisinde Gran Canaria maçında başına aldığı darbe sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Sertaç Şanlı korkuttu! Geceyi hastanede geçirdi...
Sertaç Şanlı korkuttu! Geceyi hastanede geçirdi...
GİRİŞ 28.05.2022 11:08 GÜNCELLEME 28.05.2022 18:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı, dün akşam oynanan Barcelona - Gran Canaria maçında herkesi korkutan bir sakatlık yaşadı.

İspanya ACB Ligi çeyrek final serisi ilk maçına ilk beşte çıkan Sertaç, ilk çeyrekte başına darbe almasının ardından mücadeleye devam edemedi. Daha sonra hastaneye götürülen milli basketbolcumuz, geceyi tedbir amaçlı hastanede geçirdi.

Barcelona'dan yapılan açıklamada, "Sertaç Şanlı, Gran Canaria maçında başına aldığı darbe sebebiyle tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirdi. Geçmiş olsun Sertaç." ifadeleri kullanıldı.

Gran Canaria'yı evinde 93-82 mağlup eden Barcelona, seride 1-0 öne geçti.

Sertaç Şanlı: Bugün taburcu oldum

Milli basketbolcu Sertaç Şanlı, taburcu olduğunu dile getirerek, "Bugün taburcu oldum. İyi hissediyorum. Destek mesajlarınız için teşekkürle" dedi.

SERTAÇ ŞANLI'NIN BARCELONA'DAKİ SEZONU NASIL GEÇTİ?

Geçen sezon Euroleague zaferi yaşadığı Anadolu Efes'ten ayrılarak Barcelona'ya transfer olan milli pivot, ACB Ligi'nde 28 maçta, ortalama 14 dakika süre aldı ve 7.1 sayı, 3.5 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Sertaç Şanlı Euroleague'de de 30 maçta forma giyip ortalama 14.4 dakika süre aldı. Milli oyuncumuzu Euroleague ortalamaları ise 6.4 sayı, 3.3 ribaunt oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    anadolu efese dön
    Cevapla