Arda Güler, Mbappe'ye al da at dedi! Real Madrid zorlanmadan kazandı

İspanya LaLiga'nın 2. haftasında Real Madrid, Arda Güler'in 1 asistle oynadığı maçta Real Oviedo'yu 3-0'lık skorla mağlup etti.

Arda Güler, Mbappe'ye al da at dedi! Real Madrid zorlanmadan kazandı
Arda Güler, Mbappe'ye al da at dedi! Real Madrid zorlanmadan kazandı
GİRİŞ 25.08.2025 01:01 GÜNCELLEME 25.08.2025 01:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'nın 2. hafta maçında Real Madrid, Real Oviedo'ya misafir oldu.

Municipal Carlos Tartiere Stadyumu'ndaki mücadeleyi Real Madrid, 3-0'lık skorla kazandı.



ARDA'DAN MBAPPE'YE ASİST

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri; 37. dakikada Arda Güler'in asistinde Kylian Mbappe ve 83. dakikada bir kez daha Mbappe kaydetti. Madrid devinde skoru belirleyen gole ise 90+3. dakikada Vinícius Jr. imzasını attı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Arda Güler, 74. dakikada yerini Gonzalo'ya bıraktı. Sadece ilk yarıda 7 kilit pas atan Arda, sergilediği performans ile yine Real Madrid taraftarlarından geçer not aldı.

Bu sonucun ardından Real Madrid, puanını 6 yaptı. Real Oviedo, 0 puanda kaldı.

İspanya La Liga'nın gelecek haftasında Real Madrid, Mallorca'yı konuk edecek. Real Oviedo, Real Sociedad'ı konuk edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    persil persil deyip dırmayın bee. Bu işin şuurunda olan var, olmayan var. Daha düne kadar çocuklarınız coca cola içiyordu. Belki hala içiuorlar. Çamur atmayın.
    Cevapla
  • Harun 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendi çocuğuna laf söylesin. Çocukları Starbucks tan çıkmayan insanlar başkalarının çocuklarına ayar vermesin. Kafasi açık diye elini öpturmeyen amcalar çocuklarına açık gelin aliyor .
    Cevapla
  • çağrıbey 1 ay önce Şikayet Et
    arda güleri dün ilk defa bu kadar kötü gördüm bir asist yaptı gerisi yok böyle devam ederse yolun sonu olur
    Cevapla
  • Uzman 1 ay önce Şikayet Et
    Persil Arda
    Cevapla
  • YORUM 1 ay önce Şikayet Et
    yahudinin oyuncağı olan hir bir kimsenin zerre değeri yoktur. persil reklamını bilinçli yapmıştır. bilmeden yapmasına imkanı yok varsa da izah etsin sebebini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle