Acun Ilıcalı Kayserispor'a tazminat ödeyecek: Jakirovic'in vizesi çıktı

Hull City, önümüzdeki sezonu daha iyi geçirmek için yaz dönemine güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Acun Ilıcalı Kayserispor'a tazminat ödeyecek: Jakirovic'in vizesi çıktı
Acun Ilıcalı Kayserispor'a tazminat ödeyecek: Jakirovic'in vizesi çıktı
GİRİŞ 05.06.2025 17:15 GÜNCELLEME 05.06.2025 17:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hull City, Bosna Hersekli teknik direktör Sergej Jakirovic ve iki Hırvat yardımcı antrenörünün Birleşik Krallık’ta çalışma izni almasının ardından, MKM Stadyumu’nda göreve başlamalarına bir adım daha yaklaştı.

Jakirovic, Süper Lig sezonunun pazar günü sona ermesinin ardından ailesiyle kısa bir tatile çıkmıştı. Hull Live’ın edindiği bilgilere göre, çarşamba günü yapılan kısa bir görüşmenin ardından İngiltere’de çalışmasına olanak tanıyan vizeyi aldı.

Kayserispor ile olan sözleşmesinin son 12 ayı için Hull City’nin tazminat ödemesiyle ilgili görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğu anlaşılıyor.

Uzun süredir Jakirovic’in yardımcılığını yapan Marko Salatovic’in de ekiple birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca Marin Ivancic ve Andjelo Roguljic’in de MKM Stadyumu’nda mevcut teknik ekipte yer alan Andy Dawson ve Erbil Bozkurt ile birlikte çalışmaları planlanıyor. Kulüp, teknik ekibe başka takviyeler yapmayı da değerlendiriyor.

Hull Live’ın aktarımına göre İngiltere Futbol Federasyonu da bu atamalara onay verdi.

Jakirovic’in Kayserispor’dan ayrılık sürecinin resmen tamamlanmasının ardından, yeni teknik direktörün bu ay içinde düzenlenecek bir basın toplantısıyla tanıtılması bekleniyor.

Hull City, önümüzdeki sezonu daha iyi geçirmek için yaz dönemine güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Jakirovic daha önce İngiltere’de görev yapmadı, ancak Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı’nın doğrudan ilgisiyle öne çıkan isim oldu ve Ruben Selles’in yerine ilk tercih olarak seçildi.

Selles, Championship sezonunun son haftasında Portsmouth ile 1-1 berabere kalıp ligde kalmayı başaran Hull City’nin sezonu tamamlamasından yaklaşık iki hafta sonra görevden alınmıştı. City, averaj farkıyla küme düşmekten kurtulurken, Luton Town üst üste ikinci kez küme düşen taraf olmuştu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Orhan odabaşı 23 saat önce Şikayet Et
    Güzel hizmet etdi ama sonunu batırdı Kayseri'ye ihanet eden iflâk olmaz herşey para değil acun Ilıcalı nın olduğu yerde ot bitmez adam gibi futbolcular var yine aynısı olur inşlh yönetime tesekkürler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 gün önce Şikayet Et
    İnşallah küme düşer Hull City...
    Cevapla
  • Bayburt69 1 gün önce Şikayet Et
    Şu an Hull da bulunuyorum,cok berbat bir şehir.
    Cevapla