Premier Lig'in 116 milyon euroluk yıldızının 'arabasını bağladılar'

Chelsea'nin 2 yıl önce 116 milyon euro karşılığında transfer ettiği ön libero oyuncusu Moises Caicedo, antrenmana gideceği saatte polis çevirmesine takıldı.

Premier Lig'in 116 milyon euroluk yıldızının 'arabasını bağladılar'
Premier Lig'in 116 milyon euroluk yıldızının 'arabasını bağladılar'
GİRİŞ 10.04.2025 11:57 GÜNCELLEME 10.04.2025 11:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Chelsea'nin Ağustos 2023'te, kulüp rekorunu kırıp 116 milyon euro ödeyerek renklerine bağladığı ön libero oyuncusu Moises Caicedo, antrenmana gideceği sabah polis çevirmesine takıldı.

Ada'da yayın yapan The Sun, Ekvadorlu futbolcunun Cobham'daki antrenman sahasının yakınlarında yakalandığını aktardı.

Caicedo, polis çevirmesine girdiğinde, 3 saniyede 100 kilometre hıza çıkabilen 160 bin sterlin değerindeki Audi RSQ8'i kullanıyordu.

Polis, "geçerli bir ehliyeti" olmadığı gerekçesiyle yıldız ismi araçtan indirdi ve lüks otomobilini bağladı. Aracın trafik sigortasının olup olmadığı da araştırılıyor.

Caicedo şimdi İngiltere'de "yasa dışı" araç kullanmaktan mahkemeye çağrılacağı günü bekliyor.

İngiltere'deki ehliyet sistemi nasıl işliyor?

Uluslararası geçerliliği bulunan ehliyete sahip olan kişiler, bu ehliyetlerini 12 ay süreyle İngiltere'de kullanabiliyor. Fakat bu süre dolduğunda, İngiltere'deki sınav sistemine başvurmaları, sürüş testini başarıyla tamamlamaları gerekiyor.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • talihli talihsiz 2 ay önce Şikayet Et
    yaşıyoruz gardaş yaşıyoruz, bu uygulamaları yapan trafik polisine yapılmayan kalmaz.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    biz de bir gün böyle bir ülkede yaşayabilir miyiz? böyle bir ülke görebilir miyiz acaba
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    işte adalet budur.yanj herkese eşit ama bizde nerdeee
    Cevapla
  • pars 2 ay önce Şikayet Et
    Ülke işte adalet var. Adam kayırma yok, en basit örneği. Türkiye de bunu kimse yapamaz. Polis vekillerin bile saygısızlıklarına eyvallah demek zorunda ahlaken zor durumdayız.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Adalet böyle bir şey işte. Bizim ülkemizde birisini öldürürler, trafik ihlali yapalar. Yaptıkları suçlar yanlarına KAR kalır
    Cevapla