Manchester United tarihi geri dönüşe izin vermedi!

Manchester United, 3-0 öne geçtiği Federasyon Kupası yarı final maçında Championship ekibi Coventry'nin 3-3 yapmasına engel olamadı.

Manchester United tarihi geri dönüşe izin vermedi!
Manchester United tarihi geri dönüşe izin vermedi!
GİRİŞ 21.04.2024 20:35 GÜNCELLEME 21.04.2024 21:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) yarı finalinde Manchester United, Coventry City'yi eleyerek finalde Manchester City'nin rakibi oldu.

Başkent Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Manchester United, 23. dakikada McTominay ve 45+1. dakikada Harry Maguire'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. Maçın 58. dakikasında Bruno Fernandes, Manchester United'ı 3-0 öne geçirdi.

Coventry City, 71. dakikada Ellis Simms, 79. dakikada Callum O'Hare, 90+5. dakikada penaltıdan Haji Wright'ın golleriyle 3-3 eşitliği yakaladı ve maçı uzatmalara taşıdı.

Uzatmalarda gol olmazken penaltı atışları sonunda Manchester United, maçı 4-2 kazandı ve finale yükseldi.

Manchester City de dün Chelsea'i 1-0 yenerek finale çıkmıştı.

Bu sonuçlarla, İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) finalinde Manchester derbisi yaşanacak ve Manchester United ile Manchester City karşı karşıya gelecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Yusuf 2 hafta önce Şikayet Et
    Ellerin yedek oyuncuları bile insanı ekrandan alı koyamıyor.Hep heyecan hep heyacan
    Cevapla
  • Hilmi Akdeniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynen zevk ve heyecan veriyor insana burada Coventry yi kutluyorum
    Cevapla