Fatih Terim'li Panathinaikos zirve yarışında yara aldı

Yunanistan Süper Ligi play-off mücadelesinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, PAOK'a 3-2 yenildi ve zirve yarışında kritik bir 3 puan kaybetti.

Fatih Terim'li Panathinaikos zirve yarışında yara aldı
Fatih Terim'li Panathinaikos zirve yarışında yara aldı
GİRİŞ 31.03.2024 20:42 GÜNCELLEME 31.03.2024 22:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yunanistan Süper Ligi play-off mücadelesinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, PAOK ile karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-2'lik PAOK galibiyeti ile tamamlandı. 

PAOK'a galibiyeti getiren golleri Despodov, Thomas ve Schwab (p) kaydetti. Panathinaikos'un iki golü ise Bernard'dan geldi.

Panathinaikos 10 kişi kaldı

Panathinaikos'ta maça yedek kulübesinde başlayan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Palacios, 88. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Bu sonuçla birlikte Panathinaikos 59 puanda kaldı ve aldığı galibiyetin ardından 63 puana ulaşan PAOK'un 4 puan gerisinde kaldı. 

Fatih Terim'den Danimarkalı hakeme tepki

Zirvenin 4 puan gerisine düşen yeşil beyazlılarda teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrası maçın Danimarkalı hakemi Mikkel Redder'e tepki gösterdi.

"Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum. Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Paok 1 ay önce Şikayet Et
    Evinde torunları baksa iyi bir tatki sağlar,bu iş artık ona göre değildir, alsin emekli maaşını otursun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ülke elden gitmis biz halen böyle isleri cok seviyoruz
    Cevapla
  • doğru söz 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen ali şanşalan bitigen ve yankayauı gönderin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Turkiyeyi batırdı şimdi sıra Yunanistanda.
    Cevapla
  • Yalan mı? 1 ay önce Şikayet Et
    Yokmu orda MHK ve TFF Allah Allah nasıl olur. Sinyor Galatasaray dan 4 defa milli takımdan 3 defa fiorentinadan bir defa milandan bir defa konulduktan sonra sıra panada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle