Efsane futbolcu hayatını kaybetti

Liverpool ve Nottingham Forest'ın efsane stoperi Larry Lloyd, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Efsane futbolcu hayatını kaybetti
Efsane futbolcu hayatını kaybetti
GİRİŞ 28.03.2024 23:18 GÜNCELLEME 28.03.2024 23:18

Nottingham Forest ve Liverpool formalarıyla toplam 400'ün üzerinde maça çıkan eski İngiliz stoper Larry Llyod, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu.

NOTTINGHAM FOREST'TAN LLYOD PAYLAŞIMI

Nottingham Forest paylaştığı taziye mesajında, "Larry Lloyd'un vefatını öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Miracle Men'in bir parçası olan Larry, 1979 ve 1980'de arka arkaya Avrupa Kupalarını unutulmaz bir şekilde kazanan ve kulüpte toplam 218 kez forma giyen, Forest takımının ayrılmaz bir oyuncusuydu. Larry'nin arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Huzur içinde yat Larry" ifadelerine yer verildi.

LIVERPOOL'DAN TAZİYE MESAJI

Liverpool'dan yapılan açıklamada ise, "Liverpool FC, 75 yaşındaki eski defans oyuncusu Larry Lloyd'un vefatından büyük üzüntü duyuyor. LFC, Pazar günü Reds'in Brighton & Hove Albion'u ağırlayacağı karşılaşmada Anfield'da Lloyd'u bir alkışla anacak. Bu üzücü zamanda kulüpteki herkesin düşünceleri Larry'nin ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte.

BAŞARILARLA DOLU KARİYERİ

Larry Llyod, Nottingham Forest ile 2 Şampiyon Kulüpler Kupası, 1 Premier Lig ile 1 UEFA Süper Kupası, 2 İngiltere Lig Kupası ve 1 İngiltere Süper Kupası kazanmıştı. 71 yaşında hayatını kaybeden efsane stoper Liverpool ile ise 1 Premier Lig, 1 UEFA Kupası ve 1 İngiltere Lig Kupası kazanma başarısı göstermişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.