40 Milyon euro ödemişlerdi! 3 ay sonra ManU'dan ayrılabilir

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın Fransız stoper Raphael Varane ile sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edildi.

40 Milyon euro ödemişlerdi! 3 ay sonra ManU'dan ayrılabilir
40 Milyon euro ödemişlerdi! 3 ay sonra ManU'dan ayrılabilir
GİRİŞ 20.03.2024 20:20 GÜNCELLEME 20.03.2024 20:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın tecrübeli stoper Raphael Varane ile sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edildi.

İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiliz devi, Varane ile sözleşme yenilemek için bir görüşme yapmadı. 3 ay sonra kontratı bitecek futbolcunun serbest oyuncu konumuna düşeceği belirtilen haberde ManU'nun Fransız futbolcu ile henüz görüşmediği aktarıldı. 

Manchester devi ile Raphael Varane yeni bir kontrat üzerinde anlaşma sağlayamazsa, 30 yaşındaki isim, yaz transfer döneminde bonservisini eline almış olacak.

2021 yazında Real Madrid'den İngiliz ekibine 40 milyon Euro karşılığında katılan Varane, bu sezon 28 maçta sahaya çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen müşteri olun/GS/FB/Bjk
    Cevapla
  • Kakajan 1 ay önce Şikayet Et
    Varane Galatasaraya Ýakişir . Davinson Ile Nelssony satmalari lazim . Varane Abdülkerim ýakişir .Eminde gelse tamamdyr savunma
    Cevapla
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    Aynı hatayı altay için de yaptılar. Sokaktan rastgele birini çevirip kaleci yapsalar daha faydalı olur. Tam çöp
    Cevapla