Toni Kroos: Türkler sabırlı olmalı

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Toni Kroos, milli yıldız Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Toni Kroos: Türkler sabırlı olmalı
Toni Kroos: Türkler sabırlı olmalı
GİRİŞ 20.02.2024 14:53 GÜNCELLEME 20.02.2024 14:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Toni Kroos, milli yıldız Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir podcast programında konuşan Kroos, Türk taraftarların Arda Güler'e olan ilgisi için "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in sezon başında 20 artı 10 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den renklerine bağladığı 18 yaşındaki Arda Güler, bu sezon İspanyol devi ile çıktığı 5 resmi maçta 92 dakika sahada kaldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • SARÌYERLÌ 2 ay önce Şikayet Et
    Kros baban takımı değil yaşlananlar köyüne
    Cevapla
  • Babavatan 2 ay önce Şikayet Et
    Koşmayan mücadele etmeyen fiziği kötü olan kim olursa olsun realde barcada cityde oynayamazzzzzz
    Cevapla
  • gokhan 2 ay önce Şikayet Et
    Türk ben gsliyim ve ardanin avrupada siradan biri olmafiginj uyi biliyorum, cunku adam real madride transfer yapti, binlerce topcu arasindan secjlip madride gitmek basit bir hafise degil, ve arda turan da bisekilde barcelonada valverdeydi sanirim gerekcesiz harcanmisti, bence iki arda da o seviyelerin topcusu ama oynatirlar mi belli olmaz, misal arda turan ...
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    İyide Arda kimi kesebilir şuan? Bellingham en iyi sezonunu oynuyor. Kroos ve Modrici kesecek kadar da iyi değil şuan. Gerçekçi olalım. Anca ikinci yarının sonlarına girer. Sadece genç bir yetenek diye, dünya starı haline getirmenin anlamı yok. Arda bizim gözümüzde büyük bir oyuncu, avrupa'da şuan sıradan biri.
    Cevapla
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    Boş konuşan yorumcular adam arda nın baskı altında kaldığından dolayı söylemiş olamaz mı çocuk haftada bir maç oynayacak sağolsun medya yedi yirmidört arda oynamadı arda mutlu mutsuz neredeyse çocuğun adımlarını yazacaklar bırakın o çocuk bu yetenekle her takımda oynar ama bu baskı ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle