Real Madrid'den şok kayıp! Arda Güler 87'de girdi

LaLiga'nın 25. haftasında Rayo Vallecano, sahasında lider Real Madrid'i konuk etti. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Real Madrid'den şok kayıp! Arda Güler 87'de girdi
Real Madrid'den şok kayıp! Arda Güler 87'de girdi
GİRİŞ 18.02.2024 18:43 GÜNCELLEME 18.02.2024 18:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanya Birinci Futbol Ligi (LaLiga) lideri Real Madrid, deplasmanda Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı.

Real Madrid, tempolu başlayan karşılaşmanın 3. dakikasında Joselu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Raul de Tomas, 27. dakikada penaltıdan attığı golle Rayo Vallecano adına eşitliği sağlarken, ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda iki takımın gol bulma çabası sonuç vermedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Milli futbolcu Arda Güler, 87. dakikada Luka Modric'in yerine oyuna girdi. Real Madrid forması giyen Dani Carvajal, 90+5. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sezon 5. beraberliğini yaşayan Real Madrid, 62 puanla liderliğini sürdürdü. 56 puanla ikinci sırada yer alan Girona, yarın deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Eyup 2 ay önce Şikayet Et
    Selamlar, bence Türkiye federasyon yardımcı çıkmalı. Utanç verici. Ama bakın Modriç koşarak çıktı ki Arda hızlı girsin diye büyük oyuncu davranışı alkışlıyorum. Onu alıp yerine B takıma oynasîn ve fiziksel olarak temposuna yukseltsin. Bu kardeşimizin milli takım yaklasıyor nasıl tempoyu yakalayacak. Antrenmanlarda harikalar yapan ve oyuncular hayran kalarken Ancelotti konfians etmiyor.
    Cevapla
  • tusem 2 ay önce Şikayet Et
    Büyük lütufda bulunmuş 87 de Ardayı almakla
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Hakan kardeş futboldan anlamadigin belli sonradan girenler isinmasi biraz sürer birgün de övün be
    Cevapla
  • Hakans 2 ay önce Şikayet Et
    Saha kenarında niye ısınmaya gönderiyorlar peki... Bırakın artık pohpohlamayıda gerçekleri görün
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    doksan dan sonra girersen ayağı na to değmez 40 yaşın daki modriç 87 dakika oyun da tutarsan önce hoca eleştirilir arda değil
    Cevapla
  • Hakans 2 ay önce Şikayet Et
    Ya tamam son 8-9 dakikada girdin de insan bi fişek gibi olur sağa sola canavar gibi koşturur adam kovalar diğerleri insan evladı değilmi nasıl koşuyorlar... Sen ise sahada geziye çıkmış gibi lalalalilili dolaşıyon... Yakında gönderirler seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle