Fatih Terim'i yerden yere vurdular! "Çağ dışı..."

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, 51 dakika 10 kişi oynayan rakibi Lamia'ya evinde puan kaptırdı. Fatih Terim'e ve takımına maçtan sonra Yunan basınından sert eleştiriler geldi.

GİRİŞ 18.02.2024 16:33 GÜNCELLEME 18.02.2024 18:11
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 23. haftasında Lamia'yı konuk etti. Apostolos Nikolaidis Stadı'nda oynanan maç 2-2 sona erdi.

Panathinaikos'un gollerini 45+3. dakikada Bernard ile 59. dakikada Alexander Jeremejeff atarken, konuk takımın gollerini 45+1. dakikada Carlitos ve 68. dakikada Sotiris Tsiloulis kaydetti.

Lamia'da forma giyen Ruben Martinez Granja, 39. dakikada kırmızı kart gördü. Panathinaikos, bu sonuçla puanını 51'e, Lamia ise 34'e çıkardı.

Bu arada Yunan basınından Sport24, "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" başlığıyla yeşil-beyazlı takımın oyununu ve Fatih Terim'i eleştirdi.

Haberin devamında, "İlk 20 dakikada iki sakatlık, sahanın bir tarafında düzensizlik, düzensiz bir tempo ve hayal kırıklığı. Mantıklı bir şey yoktu. Panathinaikos art arda duran toplarla yüklendi. Ev sahibinin etkisiz futbolu, çağ dışı hücum yaklaşımını tanımlıyor" ifadeleri yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Yakinda postalanir
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 2 ay önce Şikayet Et
    geçmişte fenerbahçe açık çek vermişti gel fenebahçeyi çalıştır diye ben söylemiyorum selim soydan söylemişti hoca gelmedi feneri çalıştımam demişti şimdi çamur atıyorlar ayıptır o hoca bizim hocamız her şeyden önce tc vatandaşı ugraşmayın hocayla
    Cevapla
  • Demircan 2 ay önce Şikayet Et
    o dolar vatandaşı
    Cevapla
  • Net 2 ay önce Şikayet Et
    Terim futbolcuları çok iyi motive eder, takımda baba rolü üstlenir vs ama teknik anlamda, genelde tek tip kanat oyunu oynatır ve çalımcı oyuncularla sonuca gitmeye çalışırlar. Avrupa'da ise oyuncu zaten motivedir, disiplinliidir, koşar, basar, yani Terim'in öne çıkan motive yanı orda iş yapmaz, kanat oyunu da Avrupa'da artık yok,nTürkiye'de bile artık zor, çok büyük bütçe ile belki.
    Cevapla
  • Salih Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Sen hangi takımı alıştırıyorsun
    Cevapla
  • Alipaşa 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray dört kez şampiyon olunca futbol da ki fetöcü ler ve hakemler ve Galatasaray in futbolcu lari hep cemaatten di bu ne tesadüf
    Cevapla
  • Şenol 2 ay önce Şikayet Et
    Yunan'da anlamış Adanalının futboldan anlamadığını, kafasının sadece fonlara çalıştığını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle