Van Bronckhorst: Beşiktaş'ın teklifi heyecanlandırmadı

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş ile yaptığı transfer görüşmesinin neden olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Van Bronckhorst: Beşiktaş'ın teklifi heyecanlandırmadı
Van Bronckhorst: Beşiktaş'ın teklifi heyecanlandırmadı
GİRİŞ 14.02.2024 13:33 GÜNCELLEME 14.02.2024 13:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fernando Santos öncesi Beşiktaş'ın gündeminde yer alan teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, siyah beyazlı takımla neden anlaşamadığını açıkladı.

Almanya'nın RTL kanalına konuşan van Bronckhorst, Hollanda ekibi NAC Breda'yı çalıştıran Jean-Paul van Gastel'in yardımcısı olması konusunda anlaşamadıkları için Beşiktaş ile yaptıkları transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlandığı iddialarına yanıt verdi.

49 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş ile flörtü sorulduğunda kendisine teklif yapan bazı takımlar olduğunu belirterek "Doğru, evet. Teklif veren bazı kulüpler var ama bana yeniden başlama heyecanı yaşatan bir takım olmadı." diye konuştu.

Van Bronckhorst, Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesinde Van Gastel'in çalıştırdığı NAC Breda'nın siyah beyazlıları reddetmesinin etkili olup olmadığının sorulması üzerine ise sebebin bu olmadığını söyledi ve "İnsanlar doğal olarak bir kulübün ilgilendiğini düşünüyor ama teklif geldikten sonra kulüple ve bulunacağınız pozisyonla ilgili her şeyi araştırmaya başlıyorsunuz. Tabii birlikte gittiğiniz ve çalışmak istediğiniz personel de. En sonunda da bu işin içinde olup olmak istemediğinize karar verirsiniz. Benim için katılmanın zamanı değildi." ifadelerini kullandı.

Şu anda bir kulüp aramadığını söyleyen Hollandalı hoca, "Hayatımın şu anki durumundan memnunum. Ama eğer güzel bir kulüpten teklif varsa bunu da her zaman dinlemek isterim" dedi.

Van Bronckhorst ayrıca, Van Gastel'in NAC Breda teknik direktörü olarak kalması halinde yeni bir kulübe katılmak isteyen yeterli sayıda yardımcısının bulunduğunu da ifade etti.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • coşkun 2 ay önce Şikayet Et
    Her takım heyecanlı olur, amatör küme bile. Heyecan.... Sende olmayan.. ve bunun farkında olmayan sen.
    Cevapla
  • -Mahmut 3 ay önce Şikayet Et
    Adam haklı hava civa bu milletin ayakları yere basmalı.
    Cevapla
  • caff 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kimdi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ulan sen kim Beşiktaş kim sana mı kaldı Beşiktaş camiası
    Cevapla
  • Gökhan 3 ay önce Şikayet Et
    Sen bizi çok heyecanlandırdın sanki. Sen kimsin? Artiz.
    Cevapla