Lazio Başkanı'ndan Ryan Kent açıklaması!

Lazio Başkanı Claudio Lotito, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrolarına katmak istedikleri ancak transferi son anda iptal olan Ryan Kent'le ilgili konuştu.

Lazio Başkanı'ndan Ryan Kent açıklaması!
Lazio Başkanı'ndan Ryan Kent açıklaması!
GİRİŞ 12.02.2024 21:20 GÜNCELLEME 12.02.2024 21:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lazio Başkanı Claudio Lotito, ara transfer döneminde takıma gelmesi son anda iptal olan Fenerbahçeli Ryan Kent ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Lotito, "Ryan Kent'i transferden vazgeçiren neydi bilmiyorum ve umurumda bile değil. Çünkü bu sıfır maliyetli bir fırsattı, bir fazlalıktı. Takviyeye ihtiyacımız yoktu çünkü odaklandığımız ve hala çok şey beklediğimiz bu grubun gücüne inanıyoruz" şeklinde konuştu.

SON ANDA KARAR DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe, ara transfer döneminde İngiliz futbolcunun Lazio'ya transferi için İtalyan ekibiyle anlaşma sağlamıştı. Kent'in Lazio'ya transferi oyuncunun son anda karar değiştirmesinin ardından iptal olmuştu.

Fenerbahçe'de bu sezon 16 maçta süre bulan 27 yaşındaki Ryan Kent 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Hadi Ordan 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerin zihniyeti bu işte kullan at. Torpille adam oynatıyorlar. Mert hakanın yıllardır bi faydasını görmedik ama hala bi şekilde oynatılıyor. Sanırım gözlerini pörtleterek bağırmasını itirazı iyi bildiği için özellkle bekletiliyor.
    Cevapla
  • memett 2 ay önce Şikayet Et
    madem gitmiyorsun yat aşağı paranı al uyuz herif zürafa sokaktakilerden farkın neki.
    Cevapla
  • Can Karacurun 2 ay önce Şikayet Et
    fenerimiz clark kent sandı aldı elin italyanı onun clark kent değil rayn kent olduğu için almadı. son maçta ismail hocada clark kent sandığı bu oyuncuyu takımı ve kendisini kurtarır diye oyuna aldı. yazık çok yazık.
    Cevapla