Mourinho'dan sürpriz hamle! İstediği takımı duyurdular

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho'nun Manchester United'a geri dönmek istediği iddia edildi.

Mourinho'dan sürpriz hamle! İstediği takımı duyurdular
Mourinho'dan sürpriz hamle! İstediği takımı duyurdular
GİRİŞ 01.02.2024 00:49 GÜNCELLEME 01.02.2024 00:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibinden ayrılan Jose Mourinho'nun yeni durağı hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Daily Mail'de yer alan habere göre Portekizli çalıştırıcı, 2016/17 ile 2018/19 sezonları arasında çalıştırdığı Manchester United'a geri dönmek istiyor.

Haberde Mourinho'nun Manchester United'dan ayrılma sürecinin içine sinmediği ve takıma geri dönerek Manchester United'ın başında başarılar kazanmayı hedeflediği ifade edildi. Ayrıca Mourinho'nun yakın çevresine de bu isteğinden bahsettiği kaydedildi.

Manchester United'ı yönettiği dönemde takımın başında toplamda 144 maça çıkan Mourinho, 1.97 puan ortalaması tutturmuştu.

Deneyimli çalıştırıcı, İngiliz ekibi ile 1 Avrupa Ligi, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 İngiltere Süper Kupası kazanmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    ManU yu ancak Ferguson ayaga kaldirabilir. Mourinho nun futbol bakis acisi gecmiste kaldi.
    Cevapla