Fatih Terim Türkiye'den ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçeli savunma oyuncusu Samet Akaydin, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Panathinaikos Sportif Direktörü, Fenerbahçe ile görüşmek ve anlaşmak için İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 10.01.2024 13:41 GÜNCELLEME 10.01.2024 13:59
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Samet Akaydin ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşanıyor.

Sarı-Lacivertliler'de bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Samet Akaydin ile yollar ayrılıyor. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, sarı lacivertli oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL'A GELDİLER

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Samet Akaydin, Panathinaikos ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Panathinaikos Sportif Direktörü, Fenerbahçe ile görüşmek ve anlaşmak için İstanbul'a geldi.



FENERBAHÇE'DE NE YAPTI?

2022/23 sezonunun devre arası transfer döneminde Yukatel Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye katılan 29 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli forma ile çıktığı 34 maçta toplamda 2.668 dakika sahada kaldı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Ali Koç istifa 3 ay önce Şikayet Et
    Samet kesinlikle Fenerbahçe de kalmalı bizim seyirci kadar futboldan anlamayan futbolcu harcayan başka bir kulüp yok.Daha 2 hafta önce İsmail Kartala istifa diyenler vardı gerçi çoğu siyasi ve dini amaçlı çünkü İsmail Hacca gitti geldi eşi tesettürlü bunu hazmedemeyenler var.Netice Samet kalmalı ve kendini geliştirmeli Türkiye nin en iyi stoperi olacaktır insAllah
    Cevapla
  • Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    29 yaşındaki oyuncuya kendini geliştirmeli mi diyosun
    Cevapla
  • 19Anonim07 3 ay önce Şikayet Et
    O değilde Roberto Firmino istiyordum ama gerçekleşmez bu transfer
    Cevapla
  • MERSEDES 3 ay önce Şikayet Et
    Bakalım büyük balık ağlara takılacakmı yoksa kaçmasına yardımmı edecekler. bir zamanların mersedescisi aglaya aglaya gelmişti.
    Cevapla
  • Fenerli 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih Hocamıza hemen yardımcı olalım :), zorlanmasın konuyla ilgili.
    Cevapla
  • Rıfkı 3 ay önce Şikayet Et
    Komisyon ne kadar diye sorarsak suç olur mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle