Acun Ilıcalı, Liverpool'un genç yıldızını transfer etti

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Liverpool'dan genç futbolcu Fabio Carvalho'nun transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Genç futbolcu, kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçecek.

GİRİŞ 09.01.2024 14:47 GÜNCELLEME 09.01.2024 16:01

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İngiliz devi Liverpool'da forma giyen genç yıldız Fabio Carvalho için anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Yıldız futbolcuyla anlaşmaya varıldığını söyleyen Ilıcalı, "Fabio Carvalho transferi için Liverpool ile anlaşmaya vardık. Bizi hedeflerimize götürecek mükemmel bir ismi daha kadromuza kattık! Transfer süreci çok zordu ancak 15'ten fazla teklif alan Carvalho, Hull'u seçti. Çok mutluyuz. Büyük bir iş başardık!" ifadelerini kullandı.

RB LEIPZIG'E KİRALANMIŞTI

Kiralık sözleşmede satın alma opsiyonu yer almayacak ve 21 yaşındaki futbolcu kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçecek. Fabio Carvalho, sezonun ilk yarısını kiralık olarak RB Leipzig'te geçirmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.