Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Suudi Arabistan...

İtaya Serie A takımlarından Inter'de forma giyen milli futblcu Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını ancak hepsini reddetiğini söyledi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Suudi Arabistan...
Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Suudi Arabistan...
GİRİŞ 04.01.2024 17:15 GÜNCELLEME 04.01.2024 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız'ın kaptanı ve Inter'in yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da Sportmediaset'e özel bir röportaj verdi.

"Suudi Arabistan'dan teklifler geldi"

Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını söyleyen Hakan, "Suudi Arabistan'dan teklifler geldi ama geri çevirdim. Çünkü Inter'i çok seviyorum. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ne düşündüğümü biliyorlar. Ben kalmak istiyordum. Teklifler geldiğinde 'Siz karar verin' dedim" dedi.

"Milan taraftarları yanlış yaptığımı mı söylüyor?"

Milan'a veda etmesiyle ilgili de konuşan yıldız futbolcu, "Herkes para problemleri yüzünden ayrıldığımı düşünüyor ama para her zaman her şey demek değildir. Benim için en önemli şey kendimi önemli hissetmek. Inter'de hissettiğim şey bu. Milan taraftarları yanlış yaptığımı mı söylüyor? Onlara en iyisini diliyorum ama sabredelim, sonunda kim haklı göreceğiz" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • ümit 3 ay önce Şikayet Et
    Reklam yapıyor
    Cevapla
  • Gsli 3 ay önce Şikayet Et
    Adam Türk. Niye hasretlik yapıyorsunuz anlamak mümkün değil
    Cevapla