Barcelona'dan şaşırtan istek! Oyuncuların tepkisi merak ediliyor

Şampiyonlar Ligi H Grubu son maçında Antwerp'e deplasmanda 3-2 mağlup olan Barcelona'da futbolcular ilginç bir kararla karşılaştı. İspanyol basını, Barcelona'da futbolcuların duş almasının yasaklandığını ileri sürdü.

Barcelona'dan şaşırtan istek! Oyuncuların tepkisi merak ediliyor
Barcelona'dan şaşırtan istek! Oyuncuların tepkisi merak ediliyor
GİRİŞ 14.12.2023 20:21 GÜNCELLEME 14.12.2023 20:42

Dün UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu son maçında deplasmanda Antwerp ile karşı karşıya gelen Barcelona, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Bu maçın ardından ise Xavi Hernandez yönetiminde La Liga'da dördüncü sırada bulunan Barcelona hakkında ilgi çeken bir iddia ortaya atıldı.

Kuraklık için önlemler alınacak

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre; Katalonya bölgesinde yaşanan kuraklık sebebiyle birtakım önlemler alınacak. Bu önlemlerden Barcelona da olumsuz etkilenecek.

Önlemler kapsamında spor salonlarında ve stadyumlarda duş kullanımının yasaklanması gündeme gelirken söz konusu tedbirlerin önümüzdeki haftadan itibaren uygulanacağı bildiriliyor.

Camp Nou'daki tadilat sebebiyle maçlarını Lluís Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan Barcelona ise futbolcularından, bu önlemler nedeniyle duşlarını evde almalarını istenecek.

Katalan ekibinde oyuncuların bu durumu nasıl karşılayacağı ise İspanyol basınında merak uyandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.