Roma'dan Jose Mourinho kararı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, sözleşmesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Jose Mourinho'ya 2 yıllık yeni kontrat teklif etmeye hazırlanıyor.

Roma'dan Jose Mourinho kararı
Roma'dan Jose Mourinho kararı
GİRİŞ 12.12.2023 18:54 GÜNCELLEME 12.12.2023 18:54

Tottenham'dan ayrıldıktan sonra 2021'de Roma'yla anlaşan Jose Mourinho, 2 yıl daha İtalyan ekibini çalıştırabilir.

2021'de Roma'yla 3 yıllık sözleşme imzalayan Jose Mourinho'nun kontratı bu sezonun sonunda bitiyor.

İtalyan basınından La Gazetta della Sport'ta yer alan haberde Roma'nın Jose Mourinho'ya 2 yıllık yeni sözleşme teklif edeceği belirtildi.

Haberde, Jose Mourinho için sezon sonunda Avrupa'dan teklifler olabileceği ve eski takımı Real Madrid'in yanı sıra Newcastle United'ın da deneyimli çalıştırıcıyla görüşebileceği kaydedildi.

İlk sezonunda kupa kazandı

Roma'daki ilk sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde takımını finale taşıyan Jose Mourinho, şampiyonluğa ulaştı.

Ertesi sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de finale çıkmayı başaran Mourinho'nun ekibi, finalde Sevilla'ya penaltılarda kaybetti.

Bu sezon İtalya Serie A'da 15 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 ynilgi elde eden Roma, topladığı 25 puanla lider Inter'in 13 puan ardından 4. sırada yer alıyor.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.