Roberto De Zerbi, İngiliz hakemlerden şikayetçi

Premier Lig'de Brighton'ı çalıştıran İtalyan teknik adam Roberto De Zerbi, Sheffield United maçı sonrası hakem isyanında bulundu.

Roberto De Zerbi, İngiliz hakemlerden şikayetçi
Roberto De Zerbi, İngiliz hakemlerden şikayetçi
GİRİŞ 13.11.2023 12:06 GÜNCELLEME 13.11.2023 12:06

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Brighton sahasında Sheffield United'ı konuk etti. 1-1 biten maç sonrası Roberto De Zerbi, hakem yönetimine isyan etti.

Mahmoud Dahoud'un 69. dakikada gördüğü kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu aktaran Roberto De Zerbi, buna karşın İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmediğini belirtti.

DE ZERBI'DEN HAKEM VE VAR İSYANI

De Zerbi, "Dürüst ve netim. İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum." dedi. Başarılı antrenör açıklamasının devamında "Bu yeni bir şey değil. Onları sevmiyorum. Sahadaki davranışlarını beğenmiyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak VAR hakkında konuşan Roberto De Zerbi, "İngiltere, VAR kullanıldığında kararın doğruluğundan emin olamadığınız tek ülke" sözlerini sarf etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.