Tuchel onay verdi! Bayern Münih'ten sürpriz stoper hamlesi

Bayern Münih, eski oyuncusu Jerome Boateng'le kısa süreli sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 01.10.2023 13:45 GÜNCELLEME 01.10.2023 14:27

Bayern Münih'te stoper transferi için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sky Sports'ta yer alan haberde Bavyera ekibinin şu anda herhangi bir takımla sözleşmesi bulunmayan Jerome Boateng'le sözleşme imzalamak istediği belirtildi.

Haberde, Bayern Münih'in dün Bundesliga'da Leipzig'le oynadığı maçın ardından Boateng'in yedek futbolcularla birlikte antrenman yaptığı ve ilerleyen günlerde de antrenmanlara çıkacağı ifade edildi.

10 yıl Bayern'de oynadı

Bayern Münih'in eski futbolcularından Jerome Boateng, 363 maçta görev yaparken 10 yıl Bavyera ekibinin formasını giymişti. Bayern Münih, Bundesliga'da dün oynanan maçta Leipzig'le 2-2 berabere kaldı. | Reuters

Tuchel'den transfere onay

Diğer yandan Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel'in de Boateng'in transferine sıcak baktığı vurgulandı.

Alman devinin kadrosunda şu anda 3 stoper bulunuyor. Matthijs de Ligt ve Dayot Upamecano'yla birlikte sezon başında Napoli'den transfer edilen Kim Min Jae, kadroya yer alıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.