Galatasaray'dan ayrıldı, fırtınalar estiriyor!

Bu yaz Galatasaray'dan Nantes'e transfer olan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, Fransız ekibinde performansıyla büyük beğeni topladı.

GİRİŞ 03.09.2023 10:34 GÜNCELLEME 03.09.2023 10:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

4 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran Mısırlı forvet, gol krallığında ise zirveye oynuyor. Yıldız santrfor, bu süre içerisinde takımının attığı 5 golün 4'üne direkt katkı verdi. Ancak Nantes, 25 yaşındaki futbolcunun üst düzey performansına rağmen 4 maç sonunda 2 puanda kaldı. Nantes, Mohamed için 5.75 milyon Euro bonservis ödemişti.



GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Mostafa Mohamed, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Nantes'te 51 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2982 dakika sahada kalan 25 yaşındaki Mısırlı golcü, 11 gol ve 5 asistle skora etki etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • ZaZa 7 ay önce Şikayet Et
    Daha geçen sene adama çöp diyenler şimdi yine geri yapmış her zamanki gibi. Dansöz görmekten biz bıktık dansöz olmaktan siz bıkmadınız.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Malesef ùlkemizde futbolcudan anlayan yok. Büyük paralar verip, futbol kariyerinin sonuna gelmis oyunculari yildiz diye ùlkemize getirmeyi büyük basari zannediyorlar. Bu çocukta isik vardi ama göreemdiler
    Cevapla
  • Mardinli 7 ay önce Şikayet Et
    Bakambu'ya 100 basar Muhammed Mustafa neden gönderildi bilmiyorum Bakambu boş kaleye atamıyor
    Cevapla
  • Misafircbi 7 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi futbolcuydu kolay harcadılar her sene 10-15 topçu alınmazki 23 24 yaşındakini sat 37-38 yaşındaki ramosu almak için çırpınıyorlar
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 7 ay önce Şikayet Et
    Türk yöneticisi ve teknik adamlarının futbol anlayışına çok güzel bir örnek bu çocuk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle