Farioli, Fenerbahçeli ismi Nice'e istiyor

Geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1 ekibi Nice'in başına getirilen Francesco Farioli, yönetime transfer edilmesi için Fenerbahçe'den Atilla Szalai'nin isimini verdi.

GİRİŞ 09.07.2023 11:32 GÜNCELLEME 09.07.2023 12:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai'nin talipleri artıyor.

Daha önce Almanya'da Union Berlin'in gündemine aldığı 25 yaşındaki savunmacıya şimdi de Fransa'nın Nice takımı talip oldu.

L'equipe Gazetesi'nin haberine göre; stoper arayışında olan Nice, birkaç haftadır Szalai'yi gözlemliyor.

Dante'nin 39 yaşına gelmesi, Jean-Clair Todibo'nun satılma ihtimali, genç Mattia Viti'nin henüz kendini kanıtlayamaması ve geçtiğimiz ocak ayında Başakşehir'den transfer edilen Youssouf Ndayishimiye'nin esas mevkiisinin orta saha olması Fransız takımını savunmaya takviye yapmaya itiyor.

FARIOLI ÖNERDİ

Haberde, Alanyaspor ve Karagümrük takımlarının başında Süper Lig'de 3 yıl boyunca görev alan Francesco Farioli'nin, Nice'te teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından Szalai'yi yönetime önerdiği vurgulandı.

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Attila Szalai, geçen sezon sarı lacivertli formayla 52 resmi maça çıktı. Macar futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 3 kez fileleri havalandırırken 2 kez de asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    al aman senin olsun biz kurtar
    Cevapla