Christophe Galtier gözaltına alındı!

Paris Saint Germain (PSG) ile sözleşmesi devam eden teknik direktör Christophe Galtier, "Irk veya din mensubiyeti iddiasına dayalı ayrımcılık" şüphesiyle Fransız polisi tarafından gözaltına alındı.

Christophe Galtier gözaltına alındı!
Christophe Galtier gözaltına alındı!
GİRİŞ 30.06.2023 12:41 GÜNCELLEME 30.06.2023 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Paris Saint Germain ile sözleşmesi devam eden teknik direktör Christophe Galtier ve oğlu John Valovic-Galtier ırkçılık suçlamasıyla gözaltına alındı.

56 yaşındaki Fransız teknik adam, soruşturmayı yürüten müfettişler tarafından çağrıldı. Savcı, oğlu John Valovic-Galtier'nin de polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu. Galtier ve oğlunu TSİ 10.45'ten beri ifadesinin alındığı öğrenilirken, soruşturmanın "Irk veya din mensubiyeti iddiasına dayalı ayrımcılık" şüphesiyle gerçekleştirildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Teknik direktör Galtier'in, Fransa'nın Nice takımını çalıştırdığı 2021-2022 sezonunda ırkçı ve İslamofobik açıklamalarda bulunduğu iddia edilmişti. Nice'in eski futbol direktörü Julien Fournier, yönetime gönderdiği bir e-postada, Galtier'i ırkçı sözler söylemekle suçlamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • MÜSLÜMAN 10 ay önce Şikayet Et
    Irkçılığı ve ayrımcılığı hırsızlık için yapıyorlar. Halkın malını çalmak için çeteleşiyorlar. Fransızlarda uyanmış. Hapse atıyorlar.
    Cevapla
  • KaraKartal 10 ay önce Şikayet Et
    Ofsayt kralı Burak Yılmaz'ın övgü ile bahsettiği şahıs.
    Cevapla
  • yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    ofsayt kralı olması onun her türlü çeşit başarılar elde etmesine engel olmadı ve bulunduğu yerler de kulüpler Burak dan nemalandı,
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    'la bi yürüyün gidin göz boyamayın
    Cevapla