İlkay Gündoğan'ın yeni adresi resmen açıklandı! 3 yıllık imza

Barcelona, Manchester City ile sözleşmesi sona eren İlkay Gündoğan ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

GİRİŞ 26.06.2023 12:00 GÜNCELLEME 26.06.2023 12:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'nın son şampiyonu Barcelona, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili ekip, Manchester City ile geçtiğimiz yıl 3 kupa kazanan İlkay Gündoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun serbest kalma maddesi ise 400 milyon Euro olarak belirlendi. İlkay Gündoğan, Barcelona'nın bu sezonki ilk transferi oldu.

Manchester City'den teşekkür

Öte yandan İngiliz ekibi Manchester City de resmi internet sitesinden 'Teşekkürler İlkay' başlığıyla yaptığı açıklamayla, tecrübeli futbolcuya Barcelona'da başarılar diledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    40lıklar sizde avrupanın eytsi oldunuz
    Cevapla
  • Osmanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Adamlar jübile yaşında serbest kalacak adama kupa kaldırmış adama 400 milyon serbest kalma maddesi koyuyor. Türkiyenin sözde en büyük ailesi iş adamı koç 17k koydum diye böbürleniyordu. Türkiyenin kaynaklarını bunlar böyle peşkeş çekti. Ardayı da kendi menfaatlerine göre satacak. Türkiye fb umrunda değil
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    2026 da Himmetsaray da oynar artık.
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Hemde devlet, ikisi bi arada nasil oluyorsa artik
    Cevapla
  • Sakin 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yıldızlarmı oynuyor şimdi ne zannettiniz bu disiplinle şanlı gs da da iki yıl oynar Tecrübesi yeter
    Cevapla
  • ramazan arıcı 10 ay önce Şikayet Et
    lejyonerlerle maç kazanıp futbolumuz ilerliyor diye kendimizi kandırmayalım. almanya alt yapısıyla yetişip Türkiye'ye gelenleri bir müddet sonra kendimize benzetip söndürüyoruz. almanlar tatilde bile çalışan acaip bir millet, biz ise iyice sıkışmadan bütün gücümüzle çalışmayız. doğru olan kendi gençlerimizi doğru metotlarla yetiştirebilmek. yurtdışındaki kardeşlerimize de kapımız açık.
    Cevapla
  • Salim 10 ay önce Şikayet Et
    Sence gelirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle