Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Lucas Moura Tottenham'dan ayrılıyor

Uzun yıllardır Tottenham'da top koşturan Lucas Moura sezon sonunda serbest kalıyor. Londra ekibi yaptığı resmi açıklamada Lucas Moura'nın takımdan ayrılacağını duyurdu. Brezilyalı yıldızın adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Lucas Moura Tottenham'dan ayrılıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Lucas Moura Tottenham'dan ayrılıyor
GİRİŞ 18.05.2023 19:50 GÜNCELLEME 18.05.2023 19:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Lucas Moura'nın geleceği netleşti.

Tottenham Kulübü'nden yapılan açıklamada, sezon sonunda kontratı sona erecek olan Lucas Moura ile sözleşme imzalanmayacağı ve yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı açıklandı.

ADI FENERBAHÇE VE GALATASARAY'LA ANILIYOR

Kış transfer döneminden bu yana Tottenham'dan ayrılması gündemde olan Lucas Moura ile başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere birçok kulüp yakından ilgileniyor. Brezilyalı oyuncu durumunu ülkesi Brezilya'dan da birçok kulüp yakından takip ediyor.

Bu sezon Tottenham formasıyla 17 resmi maçta forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda gol veya asist katkısı yapamadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Spor yazarı olarak geçinen sahtekarlar; önce okurlarını kandırıyorlar, sonrada iki kulübü taraftarları ile karşı karşıya bırakıyorlar. Tam bir terbiyesizlik örneği.Aklıma gelenleri buraya yazsam, yıllarca kodeste kalırım!!!!!!
    Cevapla