Barcelona'dan Messi açıklaması! "Her şeyi yapacağız"

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin transferi için çalıştıklarını söyledi.

Barcelona'dan Messi açıklaması! "Her şeyi yapacağız"
Barcelona'dan Messi açıklaması! "Her şeyi yapacağız"
GİRİŞ 15.05.2023 19:46 GÜNCELLEME 15.05.2023 19:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Espanyol'u mağlup ederek La Liga'da sezonu şampiyonlukla tamamlamayı garantileyen Barcelona'da Joan Laporta, Lionel Messi'ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Jijantes FC isimli Twitch kanalına konuşan Laporta Messi'nin transferi için çabalayacaklarını söyledi.

Laporta açıklamasında, "Onu takıma geri getirmek için her şeyi yapacağız. Gelecek sezonun takımını kurmak için çalışıyoruz. Takımı güçlendirmeyi umuyoruz. Takımı ekonomik kuralları ihlal etmeden geliştirebilmek için iyi bir plana sahibiz." ifadelerini kullandı.

Paris Saint Germain formasıyla bu sezon 38 maçta forma giyen Lionel Messi 20 gol ve 19 asist kaydetti. Ligde 15 asist yapan Messi, asist krallığında takım arkadaşı Neymar'ın önünde ilk sırada yer alıyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ne futboldan anlarsınız ne politikadan Messinin Takımı gitmesi kafadan 200 milyon Euro kasaya girer reklamlardan forma satışlarından futbolda para demek reklam demek bizin futbol çöp olduğu için sponsor bulamıyor kulüpler anca futbolcu alsınlar göndersinler bir dünya masraf Avrupada almadıkları paraları maalesef geliri olmayan bizim ligden alıyor
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Adam alacagi bir sampiyonlar kupasi ile alacaginin 10 katini kazandiriyor
    Cevapla
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    En iyi derken? Haaland ce Mbappe yarisi basladi Messi Ronaldo dönemi bitti
    Cevapla
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    Sacmalik oynadi gitti bitti yatirimi genclere yapin ahmaklar
    Cevapla
  • nur 11 ay önce Şikayet Et
    messi hala en iyi oyuncu
    Cevapla