Sacha Boey, G.Saray'ın kasasını dolduracak

Premier Lig devi Arsenal, Sacha Boey'un transferi konusunda istekli. 22 yaşındaki Fransız futbolcu, Galatasaray'ın istediği rakama İngiliz devine transfer olursa kulübüne büyük kazanç sağlayacak.

Sacha Boey, G.Saray'ın kasasını dolduracak
Sacha Boey, G.Saray'ın kasasını dolduracak
GİRİŞ 14.05.2023 11:56 GÜNCELLEME 14.05.2023 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2021-22 sezonu başında Rennes'ten 1.1 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Sacha Boey, Sarı-Kırmızılı formayla özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı.

ARSENAL'A YAKIN

Adı sık sık İngiliz devi Arsenal ile anılan Fransız sağ bekin de Ada ekibine sıcak baktığı iddia edildi. Öte yandan Arsenal, genç yıldız için Sarı-Kırmızılı yönetimle temas kurdu. Dış basında çıkan haberlerde şu ifadelere yer verildi:

"Boey, son zamanlarda Arsenal'in hedefi haline geldi. Alınan bilgilere göre Boey de Arsenal'e imza atmak istiyor. Teknik direktör Arteta, Fransız oyuncuyu öncelikli hedef olarak belirledi."

BUNDESLIGA'DAN DA TALİBİ VAR

Arsenal'in çok istediği Boey için bir talip daha çıktı. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un da Sacha'nın menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edildi. Alınan bilgilere göre Wolfsburg, 25 yaşındaki sağ beki Ridle Baku'yu satması halinde yerini Galatasaray'dan Sacha Boey ile doldurmak istiyor. Premier Lig ekiplerinin radarında olan Alman futbolcunun satılması halinde Wolfsburg da Boey için Sarı-Kırmızılı ekibin kapısını çalacak.

ASLAN'IN KASASI DOLACAK

2025 yılının Haziran ayına kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Fransız sağ bek oyuncusunun, Sarı-Kırmızılı takıma bonuslar dahil en az 20 milyon euro kazandırması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, 22 yaşındaki futbolcusunu bu rakamın altına bırakmak istemiyor. Geçtiğimiz günlerde Crystal Palace'ın, 20 milyon euroyu Boey'in için ayırdığı iddia edilmişti. Sezon sonunda Arsenal, Crystal Palace ve Wolfsburg'un Boey için resmi teklifi yapması bekleniyor.

Üç takım arasında ise Arsenal, oyuncunun sıcak bakması nedeniyle bir adım önde görünüyor.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Altan 11 ay önce Şikayet Et
    20 m € vermezler çünkü 2 yıl sözleşme si kalmış 1 yıl daha kalsa gs de 4 m € bile zor onun için şuan 8 m€ ve üstü ne tutturulursa gitmesi gerek.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 11 ay önce Şikayet Et
    20 milyon altında satarlar bizimkiler
    Cevapla
  • Cemal Serbest 11 ay önce Şikayet Et
    25 Milyon Euroyu Veren Alır.
    Cevapla