Dünya devine gidecek mi? Mourinho'dan açıklama

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Paris Saint Germain'le görüşmediğini ve kendisine herhangi bir teklif gelmediğini söyledi.

Dünya devine gidecek mi? Mourinho'dan açıklama
Dünya devine gidecek mi? Mourinho'dan açıklama
GİRİŞ 10.05.2023 20:04 GÜNCELLEME 10.05.2023 20:04

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçında yarın Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'le karşılaşacak Roma'da teknik direkör Jose Mourinho, mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Leverkusen'le oynayacakları maça ilişkin Mourinho, "Kontra atak konusunda Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri. Bu çok açık. Bu aşamadaki en iyi takımlardan biri. Yarın dengeli bir oyun oynayıp iyi bir sonuç almalıyız." dedi.

Dybala ve Wijnaldum'un sağlık durumuna ilişkin deneyimli çalıştırıcı, "Şu anda ikisinin de durumunu söylemek zor. Yarın sabah oynayıp oynamayacaklarını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Mourinho Paris Saint Germain'le ilgili gelen soruya ise şu yanıtı verdi: "PSG mi? Eğer beni arıyorlarsa, benimle iletişime geçemedikleri için beni bulamadılar."
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.